PROMENE I NOVOSTI U PRODAJI OD 22. FEBRUARA

Na ovoj stranici možete lako pretražiti i pristupiti svim promenama koje postoje i važe od 22. februara odnosno početka sajma turizma.
 
NOV KATALOG, NOVA RADNA SVESKA
Na sajmu možete preuzeti potpuno nove kataloge i radne sveske u kojima se nalaze sve nove cene i sve nove kuće. Elektronske verzije možete pogledati na sledećim linkovima:
https://www.astratravel.rs/files/KatalogSajam.pdf
https://www.astratravel.rs/files/RadnaSveska2018.pdf
 
CENE
U novim katalozima koje delimo na sajmu turizma su nove cene. Stare cene više nisu važeće. Podsećamo vas da cene možete uzeti kako u pdf tako i u word formatu. Cene u word formatu postaje radi lakšeg prekopiranja na vaš sajt sa vašim logoom. Možete ih naći na stranici namenjenoj subagentima: https://www.astratravel.rs/subagenti.php
 
POPUSTI
Redovni popusti akcije "Napolju zima, u mislima leto" su nastavljeni do kraja zime odnosno do 19. marta. Super Akcija više ne važi.
 
SAJAMSKI POPUSTI - Do 19. marta će važiti i dve nove akcije:
- Akcija sa dodatnih 5% popusta za najam ili 5 eur popusta za pakete
- Sajamski paket aranžmani već od 50 eur-a po osobi.
Detaljne uslove popusta možete pogledati na stranici https://www.astratravel.rs/napoljuzima2.php
 
KUĆE KOJE VIŠE NISU NA POPUSTU
Skrećemo pažnju da su kuće Ekaterina, Sarti Holidays i Porto Psakoudia ušle u kategoriju kuća koje nisu na popustu bez obzira na način plaćanja.
 
ABAKUS KALKULATOR CENA I PROVERA RASPOLOŽIVOSTI
Za ovogodišnji sajam smo završili naprednu verziju aplikacije Abakus. Novost je da više ne služi samo računjanju cena i obračunu popusta, već služi i za online pregled raspoloživosti. Sada ćete sve moći da vidite na jednom mestu bez da gledate obračun cene u abakusu, a pdf izveštaje o slobodnim sobama u bookingu. Preporučujemo da što pre krenete da koristite abakus jer će izveštaji na koji ste navikli biti dostupni do kraja marta. Nakon toga će se koristiti samo abakus.
Više o abakusu pogledajte na https://www.astratravel.rs/aplikacije.php
 
NOVA MESTA, NOVE KUĆE
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je naša ponuda Sitonije postala još kompletnija dodavanjem novih mesta i novih kuća.
SARTI
Al Mare, potpuno nova kuća na plaži u Sartiju, pogledajte detaljnije >>>
Agnadi, nova kuća u blizini kuće Vaso, pogledajte detaljnije >>>
Stelios Maria, nova kuća kod pekare u starom delu, pogledajte detaljnije >>>
ZALIV SYKIA - Valti
Bungalovi Maria, u zalivu Sykia, na plaži Valti pogledajte detaljnije >>>
NEOS MARMARAS
Nefeli, u blizini plaže Paradizo, pogledajte detaljnije >>>

 
NEŠTO NOVO I ZA NAJMLADJE
Kao i svake godine, trudimo se da opravdamo poverenje naših najbrojnijih putnika, porodica sa decom. Spremili smo posebne igre koje delimo na poklon na sajmu turizma. Iste igre su i deo vaših subagentskih paketa kako biste ih vi poklanjali vašim gostima, a i kako bi klinci mogli da se igraju u vašim agencijama dok roditelji biraju porodično letovanje.
Sve o igrama možete pogledati na https://www.astratravel.rs/drustveneigre.php