Psakoudia - ApartmaniKuća Alexandra - LETO 2023   

Kuća Alexandra nalazi se na samoj plaži mesta Psakudia i odlikuje se terasama koje imaju direktan pogled na more. Četvorokrevetni studiji i apartmani nalaze se na prvom i drugom spratu. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu, kao i signal za bežični internet. Iza kuće ima prostora za parkiranje vozila.

Alexandra

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Pandora - LETO 2023   

Nalazi se u najlepšem delu Psakudie, na samo 90m od mora i blagom uzvišenju koji većini studija i apartmana pruža prelep pogled na more. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Pandora

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Porto Psakoudia - LETO 2023   

Nalazi se na samoj plaži Psakudie. Glavne prednosti ove kuće su prelepo dvorište sa puno zelenila i skoro pa privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima koje su (u ograničenom broju) na usluzi gostima bez naknade. Studiji i apartmani su u prizemlju i na drugom spratu. Svi imaju SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Porto Psakoudia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2023

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA