Psakoudia - ApartmaniKuća Alexandra - LETO 2024   

Kuća Alexandra nalazi se na samoj plaži mesta Psakoudia i odlikuje se terasama koje imaju direktan pogled na more. Četvorokrevetni studiji i apartmani nalaze se na prvom i drugom spratu. Kuća ima signal za bežični internet, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Iza kuće ima prostor za parkiranje vozila.

Alexandra

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Melissa - LETO 2024   

Nalazi se na 140m od peščane plaže. U ponudi su dva četvorokrevetna apartmana u prizemlju sa velikim terasama. Kuća ima signal za bežični internet, a apartmani imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kako su ovo apartmani istoimenog hotela, gosti imaju pravo na korišćenje svih sadržaja hotela Melissa Gold Coast (bazen, ležaljke pored bazena, ležaljke u beach baru i na plaži, uz obaveznu konzumaciju, kao i igraonica za decu, uz naplatu ulaza u igraonicu).

Melissa

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Pandora - LETO 2024   

Nalazi se u najlepšem delu Psakudije, na samo 90m od mora i blagom uzvišenju koje većini studija i apartmana pruža prelep pogled na more. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gosti mogu koristiti bazen hotela Melissa Gold Coast, ležaljke na plaži i bazenu (uz obaveznu konzumaciju pića).

Pandora

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Porto Psakoudia - LETO 2024   

Nalazi se na samoj plaži Psakudije. Glavne prednosti ove kuće su prelepo dvorište sa puno zelenila i skoro pa privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima koje su (u ograničenom broju) na usluzi gostima bez naknade. Studiji i apartmani su u prizemlju i na drugom spratu. Kuća ima SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Porto Psakoudia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA