Kalamitsi - ApartmaniKuća Kalamitsi Studios   

Kuća se nalazi na 70m od plaže u najlepšem delu Kalamitsija. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi imaju TV, WIFI i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju prostrano dvorište sa zidanim roštiljem kao i parking.

kalamitsistudios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Lofos - LETO 2023   

Nalazi se na manje od 20m od plaže i idealan je za veća društva. Studiji za četiri osobe se nalaze na visini drugog sprata jer je sama kuća na uzvišenju te visine. Kuhinja je izdvojena (ne vratima) od spavaćeg dela. Svi imaju TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa roštiljem i parking.

lofos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Magda - LETO 2023   

Nalazi se na oko 80m od plaže u najlepšem delu Kalamicija. Apartmani i studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća ima i uređeno travnato dvorište sa zajedničkim roštiljem, kao i nekoliko parking mesta za goste kuće.

magda

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Maria - LETO 2023   

Nalazi se odmah preko puta kuće Magda na samo 80m od plaže u najlepšem delu Kalamicija. U ponudi je prostran apartman sa galerijom na prvom spratu koji može da ugosti do 6 osoba. Na donjem nivou ima dnevni boravak sa većom kuhinjom i spavaću sobu. Na galeriji se nalazi francuski ležaj. Apartman ima TV, dva klima uređaja čije je korišćenje uključeno u cenu.

maria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2023

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA