Sarti - Apartmani

Kuća Afroditi - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 30m od mora, u neposrednoj blizini agencije Astra Travel ,na samom šetalištu, a opet desetak metara uvučena u mirnoj ulici. U ponudi su studiji za 2-3 osobe, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV i klima uređaje čije se korišćenje doplaćuje.

Afroditi
Afroditi

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Agnadi - LETO 2024   

Nalazi se na 170m od plaže u starom delu Sartija. Studiji za 2-4 osobe se nalaze na drugom spratu i neki imaju prelep panoramski pogled na more i Sarti. Naziv kuće je i nastao zbog pogleda sa uzvišenja. (prev.gr. Agnadevo – gledati sa uzvišenja). Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Agnadi
Agnadi

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Akis - LETO 2024   

Nalazi se na oko 390m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Studiji za 2 do 4 osobe su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa bazenom i roštiljem u kući Katerina Resort koja je udaljena nepunih 50m. Uz minimalnu doplatu je omogućeno korišćenje i veš mašine.
 

Akis
Akis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Akis New - LETO 2024   

Akis New je noviji blok poznate kuće Akis, na oko 420m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Studiji za 2-4 osobe se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, WiFi i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa bazenom i roštiljem u kući Katerina Resort koja je udaljena oko 100m. Uz minimalnu doplatu je omogućeno korišćenje i veš mašine.

Akis
Akis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Alexandros - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na uzvišenju blizu crkve, na oko 250m od gradske plaže i od najbližih uvala. Na samo 120m od centra, a opet daleko od buke i vreve. U ponudi su studiji za 2-4 osobe, kao i apartmani za 4-5 osoba koji imaju prostrane terase, a neki od njih imaju panoramski pogled na more i ceo Sarti. Posebno ističemo komforne apartmane za 5 osoba na spratu sa pogledom na more i dve terase. Kuća ima WIFI, SAT TV kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.
 

Alexandros

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Amalia Studios - LETO 2024   
(ex. Dora Garden)

Kuća Amalia Studios se nalazi u starom delu Sartija, na oko 320m od najlepšeg uređenog dela plaže. Kada gledamo odnos cene i kvaliteta, ovo je jedna od boljih kuća u našoj ponudi. Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, WIFI, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Iza kuće je prostor predviđen za parking gostiju kuće, što ovu kuću izdvaja kao skoro jedinu sa parkingom u starom delu Sartija.

Amalia studios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Aristotelis - LETO 2024   

Nalazi se uz plažu u novom delu Sartija. Studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu i imaju fantastičan direktan ili bočni pogled na more. Kuća ima besplatan signal za bežični internet, a sve smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Obe zgrade su renovirane, a sad su u ponudi i dvokrevetni studiji sa bočnim pogledom na more. Zbog lokacije i skorog renoviranja ovo je jedan od najtraženijih smeštaja u našoj ponudi.
 
 

Aristotelis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Asteria - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U ponudi su apartmani za 3-4 osobe, koji se nalaze na drugom spratu. Ovi apartmani su pogodni za porodice sa malom decom (zid nije pune visine, pa se mogu čuti deca u susednoj sobi). Kuća ima SAT TV, besplatan signal za WIFI i klima uređaje uz doplatu, kao i čišćenje na pola smene prilikom zamene posteljine.

Asteria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Asteria new - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U ponudi su renovirani apartmani za 3-4 osobe, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, besplatan signal za WIFI kao i klima uređaje čije se korišćenje posebno doplaćuje. Kuća ima čišćenje na pola smene prilikom zamene posteljine.Asteria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Avli - LETO 2024   

Kuća Avli nalazi se u starom delu Sartija na oko 120m od mora. Studiji i apartmani za 2 do 4 osobe se nalaze u prizemlju. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća je posebno tražena od porodica sa manjom decom zbog manjeg dečijeg bazena u dvorištu (10m2). Uvučena je od glavne ulice tako da je odlična za miran odmor.

Avli

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Avra - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na samo 30m od mora. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe kao i apartmani za 3 do 5 osoba, na prvom i drugom spratu. Kuća ima besplatan signal za bežični internet, a sve smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini agencije Astra Travel.


Avra

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Babis - LETO 2024   

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 110m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Apartmani su za 2 do 5 osoba, a glavni kvalitet ove kuće jeste što je i smeštaj za dve osobe u strukturi apartmana sa odvojenom spavaćom sobom. Izuzetak je studio br. 4 koji je i cenovno odvojen. Kuća ima SAT TV, besplatan WiFi, klima uređaje čije se korišćenje doplaćuje.
 

Babis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Berlin - LETO 2024   

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Apartmani za 2 ili 3 osobe se nalaze na drugom spratu, a glavni kvalitet je kuhinja odvojena od spavaće sobe kao i zajednički prostor u prizemlju sa toaletom, izuzetno koristan na dan povratka. Kuća ima SAT TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaje čije se korišćenje posebno doplaćuje. Neki od apartmana imaju bočni pogled na more.

Berlin

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Chrissula - LETO 2024   

Smeštena je u neposrednoj blizini plaže. Kuća ima SAT TV, WiFi i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Dva studija imaju terase sa pogledom na ulicu, a dva su sa bočnim pogledom na more. Zbog svoje pozicije ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi. Na 20m od kuće je peščani uređeni deo plaže, a na oko 120m nalazi se jedini stenovito-peščani deo plaže u Sartiju, poznatiji po restoranu „Vrahakia“ (gr.prev.vrahaki-stena).
 

Chrissula

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Dimis - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 20m od mora. Studiji za 2-3 osobe se nalaze na prvom spratu od kojih dva imaju bočni pogled na more. Kuća ima SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Zbog svoje pozicije i kvaliteta smeštaja ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi. Na 20m od kuće je uređena peščana plaža i malo igralište za decu.
 

Dimis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Dina - LETO 2024   

Kuća Dina se nalazi u mirnom starom delu Sartija na oko 60m od plaže. U ponudi su studiji za 2-4 osobe i nalaze se na prvom spratu. Kuća ima signal za bežični internet, a sve smeštjane jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Studio br. 4 ima izdvojenu terasu i zato ima nižu cenu.

Dina

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Elena - LETO 2024   

Nalazi se na samoj plaži u novom delu Sartija. U ponudi su studiji sa i bez pogleda na more koji su cenovno izdvojeni i dupleks za 6 osoba koji se nalazi na prvom spratu i ima direktan pogled na more. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaje čije se korišćenje posebno doplaćuje. Na pola smene je organizovano čišćenje studija. Ovo je jedna od retkih kuća koje se nalaze na samoj obali i imaju direktan pogled na more.

Elena

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Ellinikon Luxury Apartments - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na 150m od mora, a samo 50m od trga. Apartmani za 2 do 4 osobe su na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, WiFi i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Enterijer apartmana podseća na hotelske smeštaje. Između prostorija se nalaze peskirana staklena vrata.

Ela

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Fotis - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija u blizini crkve na oko 260m od mora. U ponudi su studiji za 2-3 osobe koji se nalaze na prvom i drugom spratu, od kojih neki imaju direktan pogled na more. U prizemlju su studio za 2-4 osobe i duplex za 6 osoba. Kuća ima SAT TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaje čije se korišćenje doplaćuje. U ulazu u kuću se nalazi roštilj koji gosti mogu koristiti za pripremu roštilja.
 
 

Fotis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Ilias - LETO 2024   

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od plaže. Apartmani se nalaze u niskom prizemlju i imaju prostrane terase sa pogledom ka mirnoj ulici. Kuća ima signal za besplatan bežični internet, a apartmani imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje vlasnicima kuće. Zbog prostranosti apartmana i dobre pozicije u novom delu Sartija, ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.
 
 

Ilias

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Jakov - LETO 2024   

Kuća Jakov se nalazi na samo 50m od plaže u mirnom delu starog dela Sartija. Studiji su renovirani i imaju potpuno nov nameštaj, kuhinju kao i renovirana kupatila. U ponudi su studiji za 2 do 4 osobe koji se nalaze u niskom i visokom prizemlju. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, dok studiji imaju televizor i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje.
 
 

Jakov

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Janis - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na 70m od mora, a na samo 20m od glavnog trga. Izuzetno blizu, a opet dovoljno daleko u potpuno mirnoj ulici. U ponudi su studiji za 2-3 osobe koji se nalaze u visokom prizemlju. Kuća ima SAT TV, signal za besplatan WiFi, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

 

Janis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Jordan - LETO 2024   

Smeštena je na glavnom trgu, na oko 70 m od plaže. Studiji i apartmani se nalaze na drugom i trećem spratu i imaju bočni pogled na more, osim studija br. 1 koji ima manju terasu sa pogledom na trg. Kuća ima TV, kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu.

 

Jordan

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Kalafatis - LETO 2024   

Nalazi se na 180m od najlepše uređenog dela plaže u Sartiju i na 70m od trga. U ponudi je dvokrevetni studio u prizemlju. Ima Tv, klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Kuća je podeljena na nekoliko objekata u nizu, a studio iz naše ponude se nalazi u zadnjem delu dvorišta.

kalafatis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Kostas - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 30m od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji i četvorokrevetni apartman, od kojih neki imaju bočni pogled na more. Studiji i apartman se nalaze na drugom spratu. Kuća ima SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.

 

kostas

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Lambros - LETO 2024   

Kuća Lambros se nalazi u novom delu Sartija, odmah preko puta kuće Berlin, na samo 80m od plaže i kuće Aristotelis. U ponudi su apartmani i duplex na prvom spratu. Kuća ima signal za besplatan bežični internet, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Duplex ima terasu sa bočnim pogledom na more.

 

lambros

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Laura - LETO 2024   

Novija kuća sa bazenom (11*6) i prostranim dvorištem nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od mora, jedna od najtraženijih u našoj ponudi. Studiji su u prizemlju, a apartmani sa galerijom na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano je čišćenje studija i apartmana jednom tokom boravka.

Laura

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Maria - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 40m od mora. U ponudi su dvokrevetni studio i apartmani za 4-5 osoba na prvom spratu i imaju terase sa pogledom ka dvorištu ili ka ulici. Kuća ima SAT TV i klima uređaje čije se korišćenje doplaćuje. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini agencije Astra Travel.

Maria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Marina

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Ostraco - LETO 2024   

Kuća Ostraco nalazi se u novom delu Sartija na oko 20m od najlepšeg dela peščane plaže. Studiji i apartmani se nalaze u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Kuća ima prostrane terase, od kojih većina gleda bočno ka moru. Kuća ima SAT TV, signal za besplatan WIFI i klima uređaje čije se korišćenje posebno doplaćuje.

Ostraco

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Panorama - LETO 2024   

Nazvana po najlepšem panoramskom pogledu na more i ceo Sarti, nalazi se u starom delu Sartija na oko 220m od mora. Kuća ima SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta i klima uređaje čije se korišćenje doplaćuje. Većina studija ima pogled na more, osim studija br.12. Terase su međusobno podeljene mlečnim staklom koje obezbeđuje punu privatnost.

Panorama

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Panorama Beach - LETO 2024   

Kuća Panorama beach se nalazi uz plažu u novom delu Sartija, u blizini fudbalskog igrališta. Najveća prednost ove kuće je sjajna lokacija, na kojoj se može lakše naći parking mesto. U ponudi su studiji i apartmani koji se nalaze u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu, a neki od njih imaju bočni ili direktan pogled na more. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Panoramabeach

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Paralikas - LETO 2024   

Kuća Paralikas je potpuno renovirana za sezonu 2023. Nalazi se u starom delu Sartija, na glavnom šetalištu preko puta poznatog girosa “Ovelix”. U ponudi su studiji za 2 do 4 osobe koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, WIFI kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu.

Paralikas

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Paris - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija na samo 100m od glavnog trga i na oko 270m od plaže. Petokrevetni apartman se nalazi u prizemlju, a četvorokrevetni studio na prvom spratu. Kuća ima signal za korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje.

Paris

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Platia - LETO 2024   

Kuća Platia se nalazi u starom delu Sartija, u blizini trga, što je i samo značenje imena ove kuće. Udaljena je oko 80m od mora. U ponudi su studiji za 2-3 osobe u visokom prizemlju, i studiji sa galerijom za 2-4 osobe, koji se nalaze u prizemlju. Kuća ima SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu.

Platia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Renia - LETO 2024   

Nalazi se na oko 180m od plaže u starom i mirnom delu Sartija. U prizemlju, uvučeni od ulice, nalaze se apartmani koji su za 3-4 osobe, dok se studiji za 2-3 osobe nalaze na prvom spratu. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Jedino je u studiju br.5 klima uključena u cenu, i ovaj studio je nešto manje kvadrature, koji ima izdvojenu terasu.
 
 

 

Renia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Renia Garden - LETO 2024   

Kuća Renia Garden nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže, odmah preko puta već poznate kuće Renia. Komforan četvorokrevetni studio se nalazi u prizemlju. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežicnog interneta, a studio ima TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje.

Renia Garden

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Sarti Inn - LETO 2024   

Atraktivni smeštaj sa bazenom, nalazi se na oko 160m od mora. Studiji za 2-4 osobe nalaze se u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, signal za besplatan bežični internet, kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Čišćenje studija kao i zamena posteljine vrše se dva puta tokom smene, odnosno svakog trećeg ili četvrtog dana. Ovo je jedan od najtraženijih smeštaja u našoj ponudi.

Sarti Inn

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sartios - LETO 2024   

Nalazi se na oko 180m od najlepše uređenog dela plaže u Sartiju i na 70m od trga. U ponudi su studiji za 2-4 osobe koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Noviji studiji se nalaze u niskom prizemlju.

Sartios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sartios New - LETO 2024   

Nalazi se na oko 180m od najlepše uređenog dela plaže u Sartiju i na 70m od trga. U ponudi su studiji za 2-4 osobe koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Kompletno novi studiji se nalaze u niskom prizemlju i na trećem spratu i otvoreni su u maju 2024.

Sartios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sirmatenia - LETO 2024   

Na samo 50m od plaže u starom delu Sartija nalazi se kuća Sirmatenia. U ponudi su studiji i apartmani na drugom spratu od kojih većina ima prelep panoramski pogled na more i Svetu Goru. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Na pola smene je organizovano čišćenje i zamena posteljine i peškira.

Sirmatenia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Spanos - LETO 2024   

Jedna od najlepših i najboljih kuća u novom delu Sartija nalazi se na oko 20m od plaže. U ponudi su studiji sa pogledom ka moru i ka ulici. Studiji se nalaze u niskom prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Ispred kuće postoji ograničen broj parking mesta.

Spanos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stavrula - LETO 2024   

Kuća se nalazi u novom delu Sartija na oko 110m od mora. Kuća ima dvorište sa roštiljem. Studiji za 2-4 osobe se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaje čije se korišćenje posebno doplaćuje. Zbog kvaliteta smeštaja i pozicije u novom delu Sartija, ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

Stavrula

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stavrula garden 1 - LETO 2024   

Kuća Stavrula garden 1 nalazi se u starom delu Sartija, odmah preko puta već poznate kuće Amalia studios (ex Dora garden). Udaljena je oko 340m od mora. U ponudi su studiji za 2-3 osobe, koji se nalaze u prizemlju. Ispred studija je dvorište sa roštiljem. Kuća ima SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Ispred kuće je obezbeđen parking za goste.

Stavrula garden 1

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stavrula garden 2 - LETO 2024   

Kuća Stavrula garden 2 nalazi se odmah iza kuće Stavrula garden 1, na oko 360m od mora. U ponudi su studiji za 2 do 4 osobe, koji se nalaze u visokom prizemlju. Ispred studija je travnato dvorište, sa roštiljem, koje je na raspolaganju za sve goste. Kuća ima SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Ispred kuće je obezbeđen parking za goste.

Stavrula garden 2

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stelios - LETO 2024   

Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 180m od mora, a na samo 40m od trga. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju prelepe terase sa pogledom ka uređenom dvorištu ispred kuće. Kuća ima SAT TV i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaje čije se korišćenje doplaćuje. Na pola smene je organizovano čišćenje i zamena posteljine i peškira.


Stelios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stelios Maria - LETO 2024   

Nalazi se na 70m od plaže u starom delu Sartija. Studiji za 2 do 4 osobe nalaze se na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Na prvom spratu su studio br. 1 koji je manje kvadrature i studio br. 2 koji ima užu terasu, i zbog toga imaju i nižu cenu.

Stelios Maria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sunshine - LETO 2024   

Kuća Sunshine je izuzetno moderan i komforan smeštaj koji se nalazi u novom delu Sartija na samo 40m od mora. U ponudi su studiji za 3-4 osobe u visokom prizemlju, kao i studiji sa galerijom na prvom spratu. Kuća ima signal za besplatan bežični internet, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i SAT TV. U studijima sa galerijom na oba nivoa postoji klima uređaj i SAT TV. Zamena peškira i posteljine vrši se prilikom čišćenja sobe dva puta u toku smene.

sunshine

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Talizeti - LETO 2024   

Moderno uređena kuća se nalazi u novom delu Sartija na oko 30m od mora. Apartman za 4 osobe se nalazi u niskom prizemlju. Studiji su na prvom spratu, dok se apartmani sa galerijom za 6 osoba nalaze na drugom spratu. Kuća ima SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano je čišćenje studija i apartmana više puta tokom smene.
 

Talizeti

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Vasso New - LETO 2024   

Nalazi se na oko 140m od mora, na uzvišenju pored crkve. Osim gradske plaže, u blizini je i jedna manja uvala sa stenama i peskom. Na drugom spratu nalaze se renovirani studiji i apartmani. Studio za 2-3 osobe ima pogled na celo mesto i u daljini more, dok trokrevetni studio i apartman gledaju ka bašti. Kuća ima signal za besplatan bežični internet, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.

Vasso new

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 


                    


                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA