Metamorfozis - Apartmani

1. Kuća Kostas - LETO 2015

Aparthotel novijeg datuma sa bazenom (11m*6m) nalazi se na 120 metara od plaže. Studiji za 2 ili 3 osobe se nalaze u prizemlju, a apartmani u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Čišćenje apartmana je svakodnevno, a zamena peškira i posteljine svaka tri dana. Gosti kuće Kostas imaju pravo na korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži kuće Kostas (150m od kuće) uz minimalnu dnevnu doplatu.

Kostas

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

2. Kuća Skuras - LETO 2015

Potpuno renovirana 2011. godine, nalazi se na 150 metara od plaže i na 50 metara od aparthotela Kostas gde gosti imaju pravo na besplatno korišćenje bazena. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu, a u prizemlju se nalazi prostor za zajednički boravak i druženje gostiju. Svi studiji i apartmani imaju SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Skuras

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

3. Kuća Vangelis - LETO 2015

Nalazi se na 110m od mora, u neposrednoj blizini crkve i doma kulture, na samo 70m od glavnog trga i odmah pored aparthotela Kostas, gde gosti imaju pravo na besplatno korišćenje bazena. Smeštaj u novijoj kući na savršenoj lokaciji garantuje potpuni odmor. Svi tipovi smeštaja imaju kuhinje sa tri ringle, a većina i sa rernom, klima uredjajem čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i plazma televizore sa satelitskim programom. Kuća nudi smeštaj u dvokrevetnim studijima i apartmanima, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima, kao i višekrevetnim mezonetama. Duplex apartman se nalazi na drugom spratu i može primiti do 6 osoba.

Vangelis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
             KATALOG 2015 Promo

               
                  KATALOG 2014

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ZNAMENITOSTI