RADNO VREME radnim danima

Vračar: 09.00 - 20.00
Belville: 09.00 - 17.00

RADNO VREME subotom

Vračar: 09.00 - 15.00
Belville: zatvoreno

DANAŠNJI KURS 07.05.2021

Zvanični srednji kurs NBS

1EUR = 117,58 RSD

  BRZI LINKOVI:  
SartiSMEŠTAJ    SartiCENE    ToroniSMEŠTAJ    ToroniCENE    GerakiniSMEŠTAJ NeosMarmarasSMEŠTAJ    MetamorfozisSMEŠTAJ    NeosMarmarasCENE    NikitiSMEŠTAJ    NikitiCENE    KalamitsiSMEŠTAJ   KalamitsiCENE   PsakoudiaSMEŠTAJ    SitonijaCENE    SykiaSMEŠTAJ    SykiaCENE    VurvuruSMEŠTAJ
 
 
 


 
Od 19. aprila gradjanima republike Srbije omogućen je ulazak u Grčku uz potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test.
 
Agencija ASTRA TRAVEL je čekala na otvaranje granica i stvaranje uslova za rad da bi obezbedila licencu organizatora. Sada kad su se napokon stekli uslovi za putovanja u Grčku obaveštavamo vas da smo obezbedili licencu A10 broj 32/2021 i da će sve Vaše rezervacije biti 100% kao što je slučaj 23 godine do sada.
 
U Grčkoj je počela značajna relaksacija mera i od 03. maja ponovo rade restorani, kafići i ostali ugostiteljski objekti. Za 15. maj je najavljeno dugo očekivano otvaranje turističke sezone zajedno sa otvaranjem organizovanih plaža. S obzirom na ovakve planove vlade republike Grčke i činjenicu da se u Grčku već danas nesmetano ulazi pod gore navedenim uslovima, prva smena planirana je sa početkom 20.maja. Nadamo se da će po otvaranju turističke sezone biti saopšteni i još lakši uslovi za ulazak kao što su najavljeni antigenski testovi. O svemu ćemo vas blagovremeno obaveštavati.
 
Gosti sa zamenskim potvrdama koji strpljivo čekaju da iskoriste svoj novac imaće prioritet u rezervacijama nakon objave zvanične ponude za leto 2021.
 
S obzirom da turistička sezona zvanično počinje od 15.maja, smena od 10.maja neće biti realizovana. Putnici koji su imali redovno uplaćen polazak 10.maj će moći da uz doplatu idu u prvoj potvrđenoj smeni ili da sačekaju januar 2022. za povraćaj novca. Gosti koji su plaćali u celosti i odlučili se za gratis letovanje umesto popusta sad opet imaju priliku izbora da li žele popust (ukoliko je kuća na popustu) ili žele gratis letovanje 10.maja 2022. godine.
 
Ponuda za leto 2021 će zbog izmenjenih okolnosti biti smanjenog obima u odnosu na ranije godine. Neke kuće više neće biti u ponudi. Na sajtu se nalazi spisak kuća koje su već potvrđene za ovo leto i u kojima već možete vršiti rezervacije. Ukoliko se kuća u kojoj ste planirali odmor ne nalazi na sajtu molimo vas da kontaktirate Vašu turističku agenciju kako bi vam kolege rekle da li se planira kasnije otvaranje kuće koju želite ili je već sad izvesno da ta kuća neće biti u ponudi.
 
Svim putnicima sa zamenskim potvrdama koji žele isto mesto, kuću i isti termin skrećemo pažnju da je potrebno da izvrše rezervaciju do 01.juna kako bi sebi obezbedili iste uslove koje su imali prilikom prvobitnog ugovaranja određene kuće. Po isteku ovog roka, više neće važiti ranije ugovoreni popusti, a moguće su i promene cena.
 
Vaš Astra Travel tim

Leto 2020

Provedite leto 2021 u nekom od šarmantnih mesta na Sitoniji - Sarti, Toroni, Neos Marmaras, Kalamitsi, Nikiti, Gerakini, Psakoudia... Ponudu pogledajte OVDE.

Sitonija - hoteli

hoteli

Ponudu hotela možete pogledati OVDE

Beach bar

70 neverovatnih plaža Sitonije >>>

Status kuća u ponudi

status

Pogledajte da li je kuća koju ste prošle godine rezervisali spremna za novu rezervaciju. Saznajte da li ta kuća možda i neće biti u ponudi i na vreme pronađite drugi odgovarajući smeštaj. Status svih kuća iz naše ponude za prethodno leto pogledajte OVDE

Osvojite Sitoniju - VIDEO

Video prezentacije i film o Sitoniji >>>

ESNCH registration

esnch

Register for 25th ESNCH Conference HERE

Kongresi

Kongresi

Najveći svetski kongresi medicine i sajmovi širom sveta. Prijavite se OVDE

Letovanje - E-KATALOZI

E-katalozi - mesta, izleti, zanimljivosti >>>

                     Brošura

 

Pogledajte...

Narucite CD.
Astra Travel filmovi.

         07.05.2021

   Srednji kurs NBS za nove prijave:

   1EUR = 117,58 RSD

Astra Travel on Facebook

SARTI HALKIDIKI (by Sithon Travel) on Facebook