Sarti - Izleti

ISTORIJSKI IZLET - Obilazak Svete Gore

Ovo je sigurno najatraktivniji izlet u ponudi. Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom, a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom možemo proći pored divnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadeset manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeski grad, gde možete ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.
Sveta Gora

ISTORIJSKI IZLET - Obilazak Meteora

Još jedan dragulj Grčke je, sigurno, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Tu možete videti impresivne ikone i freske iz vizantijskog perioda.
Meteori

ISTORIJSKI IZLET - Obilazak Soluna

Drugi po veličini grad u Grčkoj, nudi vam mnoštvo vizantijskih crkvi, Belu tvrđavu, slikovitu otvorenu pijacu i mnoštvo otmenih radnji.
Solun

ZABAVNI IZLET - Robinzon/plava laguna

Nezaboravan izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se sjajno proveli, kupali na divnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba i suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina u prelepim bojama zalaska sunca. Na povratku u Sarti zajedno ćemo na brodu zaigrati sirtaki.
Robinzon

ZABAVNI IZLET - Zaliv Toroneos

Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju i ugodnom krstarenju po plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.
Toroneos

ZABAVNO-ADRENALINSKI IZLET - Waterland – vodeni svet

Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Plivanje i uživanje za mlade i manje mlade.
Waterland

ADRENALINSKI IZLET - Ronjenje

Ronjenje

Ribarenje

Možete provesti jedan dan svog života kao ribar, odnosno ribarski pomoćnik. Ceo dan provešćete pomažući lokalnom ribaru u njegovom svakodnevnom poslu, a ono što ulovite, odnećete kući kao svoju večeru.

Za sve izlete važi:
Deca do 6 godina: besplatno
Deca od 6 do 12 godina imaju popust 25-50%


                    


                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA