Sarti - Apartmani

Kuća Afroditi - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 30m od mora, u neposrednoj blizini agencije Astra Travel ,na samom šetalištu, a opet desetak metara uvučena u mirnoj ulici. U ponudi su studiji za 2-3 osobe, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje.

Afroditi
Afroditi

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Agnadi - LETO 2023   

Nalazi se na 170m od plaže u starom delu Sartija. Studiji za 2-4 osobe se nalaze na drugom spratu i neki imaju prelep panoramski pogled na more i Sarti. Naziv kuće je i nastao zbog pogleda sa uzvišenja. (prev.gr. Agnadevo – gledati sa uzvišenja). Studiji imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Agnadi
Agnadi

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Akis - LETO 2023   

Nalazi se na oko 390m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Studiji za 2 do 4 osobe su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa bazenom i roštiljem u kući Katerina Resort koja je udaljena nepunih 50m. Uz minimalnu doplatu je omogućeno korišćenje i veš mašine.
 

Akis
Akis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Akis New - LETO 2023   

Akis New je noviji blok poznate kuće Akis, na oko 420m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Studiji za 2-4 osobe se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i svi imaju SAT TV, WiFi i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa bazenom i roštiljem u kući Katerina Resort koja je udaljena oko 100m. Uz minimalnu doplatu je omogućeno korišćenje i veš mašine.

Akis
Akis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Alexandros - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na uzvišenju blizu crkve, na oko 250m od gradske plaže i od najbližih uvala. Na samo 120m od centra, a opet daleko od buke i vreve. U ponudi su studiji za 2-4 osobe, kao i apartmani za 4-5 osoba koji imaju prostrane terase, a neki od njih imaju panoramski pogled na more i ceo Sarti. Posebno ističemo komforne apartmane za 5 osoba na spratu sa pogledom na more i dve terase. Svi imaju WIFI, SAT TV kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.
 

Alexandros

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Aristotelis - LETO 2023   

Nalazi se uz plažu u novom delu Sartija. Studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu i imaju fantastičan direktan ili bočni pogled na more. Svi imaju TV, besplatan signal za bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Obe zgrade su renovirane, a sad su u ponudi i dvokrevetni studiji sa bočnim pogledom na more. Zbog lokacije i skorog renoviranja ovo je jedan od najtraženijih smeštaja u našoj ponudi.
 
 

Aristotelis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Asteria - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U prizemlju i na prvom spratu se nalaze renovirani apartmani za 2 do 4 osobe(Asteria new). Na drugom spratu su nerenovirani apartmani za 2 do 4 osobe (Asteria) koji su pogodni za porodice sa malom decom (zid nije pune visine, pa se mogu čuti deca u susednoj sobi). Svi imaju SAT TV, besplatan signal za WIFI i klima uređaj uz doplatu, kao i čišćenje na pola smene prilikom zamene posteljine.

Asteria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Asteria new - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U prizemlju i na prvom spratu se nalaze renovirani četvorokrevetni apartmani (Asteria new). Svi imaju SAT TV, besplatan signal za WIFI kao i klima uređaj uz doplatu.Asteria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Avli - LETO 2023   

Kuća Avli nalazi se u starom delu Sartija na oko 120m od mora. Studiji i apartmani za 2 do 4 osobe se nalaze u prizemlju. Svi imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća je posebno tražena od porodica sa manjom decom zbog manjeg dečijeg bazena u dvorištu (10m2). Uvučena je od glavne ulice tako da je odlična za miran odmor.

Avli

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Avra - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na samo 30m od mora. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe kao i apartmani za 3 do 5 osoba, na prvom i drugom spratu. Svi imaju TV, klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje i besplatan signal za bežični internet. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini agencije Astra Travel.


Avra

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Babis - LETO 2023   

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 110m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Apartmani su za 2,3,4 ili 5 osoba, a glavni kvalitet ove kuće jeste što su i smeštaji za 2 osobe u strukturi apartmana sa odvojenom spavaćom sobom. Izuzetak je studio br. 4 koji je i cenovno odvojen. Svi apartmani imaju SAT TV, besplatan WiFi, klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje.
 

Babis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Berlin - LETO 2023   

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Apartmani za 2 ili 3 osobe se nalaze na drugom spratu, a glavni kvalitet je kuhinja odvojena od spavaće sobe kao i zajednički prostor u prizemlju sa toaletom, izuzetno koristan na dan povratka. Svi apartmani imaju SAT TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Neki od apartmana imaju bočni pogled na more.

Berlin

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Chrissula - LETO 2023   

Smeštena je u neposrednoj blizini plaže. Svi studiji imaju SAT TV, WiFi i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Dva studija imaju terase sa pogledom na ulicu, a dva su sa bočnim pogledom na more. Zbog svoje pozicije ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi. Na 20m od kuće je peščani uređeni deo plaže, a na oko 120m nalazi se jedini stenovito-peščani deo plaže u Sartiju, poznatiji po restoranu „Vrahakia“ (gr.prev.vrahaki-stena).
 

Chrissula

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Dimis - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 20m od mora. Studiji se nalaze na prvom spratu od kojih dva imaju bočni pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Zbog svoje pozicije i kvaliteta smeštaja ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi. Na 20m od kuće je uređena peščana plaža i malo igralište za decu.
 

Dimis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Dina - LETO 2023   

Kuća Dina se nalazi u mirnom starom delu Sartija na oko 60m od plaže. U ponudi su studiji za 2-4 osobe i nalaze se na prvom spratu. Svi imaju televizor, signal za bežični internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Studio br. 4 ima izdvojenu terasu i zato ima nižu cenu.

Dina

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Dora Garden - LETO 2023   

Kuća Dora garden se nalazi u starom delu Sartija, na oko 320m od najlepšeg uređenog dela plaže. Kada gledamo odnos cene i kvaliteta, ovo je jedna od boljih kuća u našoj ponudi. Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, WIFI, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Iza kuće je prostor predviđen za parking gostiju kuće, što ovu kuću izdvaja kao skoro jedinu sa parkingom u starom delu Sartija.

Dora Garden New

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Elena - LETO 2023   

Nalazi se na samoj plaži u novom delu Sartija. U ponudi su studiji sa i bez pogleda na more koji su cenovno izdvojeni. Svi studiji imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje po ceni od 3 eur/danu. Na pola smene je organizovano čišćenje studija. Ovo je jedna od retkih kuća koje se nalaze na samoj obali i imaju direktan pogled na more.

Elena

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Ellinikon Luxury Apartments - LETO 2023   

Novija kuća Ellinikon Luxury Apartments primila je prve goste u maju 2020. Nalazi se u starom delu Sartija na 150m od mora. Apartmani za 2 do 4 osobe su na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, WiFi i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Enterijer apartmana podseća na hotelske smeštaje. Između prostorija se nalaze peskirana staklena vrata.

Ela

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Fotis - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija u blizini crkve na oko 260m od mora. U ponudi su studiji za 2-3 osobe koji se nalaze na prvom i drugom spratu, od kojih neki imaju direktni pogled na more. U prizemlju su studio za 2-4 osobe i duplex za 6 osoba. Svi studiji imaju SAT TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. U ulazu u kuću se nalazi roštilj koji gosti mogu koristiti za pripremu roštilja.
 
 

Fotis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Ilias - LETO 2023   

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od plaže. Apartmani se nalaze u niskom prizemlju i imaju prostrane terase sa pogledom ka mirnoj ulici. Izuzetno prostrani apartmani imaju TV, signal za besplatan bežični internet kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Zbog prostranosti apartmana i dobre pozicije u novom delu Sartija, ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.
 
 

Ilias

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Janis - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na 70m od mora, na samo 20m od glavnog trga. Izuzetno blizu, a opet dovoljno daleko u potpuno mirnoj ulici. U ponudi su studiji za 2-3 osobe koji se nalaze u visokom prizemlju. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan WiFi, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

 

Janis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Katerina Resort - LETO 2023   

Novija kuća Katerina resort se nalazi na oko 340m od mora. Veoma prostran kompleks ima bazen većih dimenzija od oko 70m2, dečiji bazen oko 12m2, prostor za druženje gostiju oko bazena, roštilj i natkriveni parking. U ponudi su studiji za do četiri osobe u prizemlju I na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, WiFi i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Uz minimalnu doplatu je omogućeno korišćenje i veš mašine.
 
 

Katerina Resort
Katerina Resort

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Kostas - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 30m od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji i četvorokrevetni apartman, od kojih neki imaju bočni pogled na more. Studiji i apartman se nalaze na drugom spratu. Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.

 

kostas

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Lambros - LETO 2023   

Kuća Lambros se nalazi u novom delu Sartija, odmah preko puta kuće Berlin, na samo 80m od plaže i kuće Aristotelis. U ponudi su apartmani i duplex na prvom spratu. Svi imaju TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Duplex ima terasu sa bočnim pogledom na more.

 

lambros

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Laura - LETO 2023   

Novija kuća sa bazenom (11*6) i prostranim dvorištem nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od mora, jedna od najtraženijih u našoj ponudi. Studiji su u prizemlju, a apartmani sa galerijom na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano je čišćenje studija i apartmana jednom tokom boravka.

Laura

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Maria - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 40m od mora. U ponudi su dvokrevetni studio i četvorokrevetni i petokrevetni apartmani na prvom spratu i imaju terase sa pogledom ka dvorištu ili ka ulici. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini agencije Astra Travel.

Maria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Marina - LETO 2023   
(ex. Apostolos new)

Kuća Marina renovirana je 2020. godine. Nalazi se na 110m od plaže u novom delu Sartija. U ponudi su dvokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani u niskom prizemlju, kao i četvorokrevetni apartmani na prvom spratu. Svi imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.

Marina

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Ostraco - LETO 2023   

Kuća Ostraco nalazi se u novom delu Sartija na oko 20m od najlepšeg dela peščane plaže. Studiji i apartmani se nalaze u niskom prizemlju, na 1. i 2. spratu. Svi imaju prostrane terase, od kojih većina gleda bočno ka moru. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan WIFI i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje.

Ostraco

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Panorama - LETO 2023   

Nazvana po najlepšem panoramskom pogledu na more i ceo Sarti, nalazi se u starom delu Sartija na oko 220m od mora. Svi studiji imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Svi studiji, osim studija br.12, imaju pogled na more. Terase su međusobno podeljene mlečnim staklom koje obezbedjuje punu privatnost.

Panorama

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Panorama Beach - LETO 2023   

Kuća Panorama beach se nalazi uz plažu u novom delu Sartija u blizini fudbalskog igrališta. Najveća prednost ove kuće je sjajna lokacija, na kojoj se može lakše naći parking mesto. Smeštajne jedinice se nalaze u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu. Svi imaju TV, WIFi kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Panoramabeach

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Paralikas - LETO 2023   

Potpuno renovirana kuća Paralikas primiće prve goste u maju 2023. Nalazi se u starom delu Sartija, na glavnom šetalištu preko puta poznatog girosa “Ovelix”. Studiji za 2 do 4 osobe se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, WIFI kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Slike kuće biće objavljene u aprilu 2023. godine na našem sajtu.

Paralikas

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Paris - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija na samo 100m od glavnog trga i na oko 270m od plaže. Petokrevetni apartman se nalazi u prizemlju, a četvorokrevetni studio na prvom spratu. Svi imaju televizor, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje.

Paris

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Renia - LETO 2023   

Nalazi se na oko 180m od plaže u mirnom delu Sartija. U prizemlju, uvučeni od ulice, nalaze se dva apartmana, trokrevetni i četvorokrevetni. Dva dvokrevetna i trokrevetni studio su na 1. spratu. Svi apartmani imaju TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Klima je uključena u cenu samo u studiju br.5 koji je nešto manje kvadrature i sa izdvojenom terasom.
 
 

 

Renia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Renia Garden - LETO 2023   

Kuća Renia Garden nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže, odmah preko puta već poznate kuće Renia. Komforan četvorokrevetni studio se nalazi u prizemlju. Ima TV, signal za besplatno korišćenje bežicnog interneta i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje.

Renia Garden

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Sarti Inn - LETO 2023   

Atraktivni smeštaj sa bazenom, nalazi se na oko 160m od mora. Studiji za 2, 3 ili 4 osobe nalaze se u niskom prizemlju, na 1. i 2. spratu. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan bežični internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Čišćenje studija kao i zamena posteljine vrše se dva puta tokom smene odnosno svakog trećeg ili četvrtog dana. Ovo je jedan od najtraženijih smeštaja u našoj ponudi.

Sarti Inn

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sartios / Sartios new - LETO 2023   

Nalazi se na oko 180m od najlepše uređenog dela plaže u Sartiju i na 70m od trga. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem. Svi studiji imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Novi studiji se nalaze u niskom prizemlju.

Sartios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sirmatenia - LETO 2023   

Na samo 50m od plaže u starom delu Sartija nalazi se kuća Sirmatenia. U ponudi su studiji i apartmani na drugom spratu od kojih većina ima prelep panoramski pogled na more i Svetu Goru. Svi imaju televizor, besplatan signal za bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Na pola smene je organizovano čišćenje i zamena posteljine i peškira.

Sirmatenia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Spanos - LETO 2023   

Jedna od najlepših i najboljih kuća u novom delu Sartija nalazi se na oko 20m od plaže. U ponudi su studiji sa pogledom ka moru i ka ulici. Studiji se nalaze u niskom prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Ispred kuće postoji ograničen broj parking mesta.

Spanos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stavrula - LETO 2023   

Kuća se nalazi u novom delu Sartija na oko 110m od mora. Kuća ima dvorište sa roštiljem. Studiji za 2-4 osobe se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Zbog kvaliteta smeštaja i pozicije u novom delu Sartija ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

Stavrula

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stelios - LETO 2023   

Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 180m od mora, a na samo 40m od trga. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju prelepe terase sa pogledom ka uređenom dvorištu ispred kuće. Svi imaju SAT TV i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Na pola smene je organizovano čišćenje i zamena posteljine i peškira.


Stelios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stelios Maria - LETO 2023   

Nalazi se na 70m od plaže u starom delu Sartija. Studiji za 2 do 4 osobe nalaze se na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Na prvom spratu su studio br. 1 koji je manje kvadrature i studio br. 2 koji ima užu terasu, i zbog toga imaju i nižu cenu.

Stelios Maria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sunshine - LETO 2023   

Nova kuća u našoj ponudi primila je prve goste u julu 2021. Izuzetno moderan i komforan smeštaj nalazi se u novom delu Sartija na samo 40m od mora. U ponudi su studiji za 2-4 osobe u visokom prizemlju, kao i studiji sa galerijom za 2-4 osobe. U studijima sa galerijom na oba nivoa postoji klima uređaj i televizor sa SAT TV. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Zamena peškira i posteljine vrši se prilikom čišćenja sobe dva puta u toku smene.

sunshine

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Talizeti - LETO 2023   

Moderno uređena kuća se nalazi u novom delu Sartija na oko 30m od mora. Apartman za 4 osobe se nalazi u prizemlju. Studiji su na prvom spratu, dok se apartmani sa galerijom za 6 osoba nalaze na drugom spratu. Svi imaju SAT TV, internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano je čišćenje studija i apartmana više puta tokom smene.
 

Talizeti

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Vasso New - LETO 2023   

Nalazi se na oko 140m od mora, na uzvišenju pored crkve. Osim gradske plaže, u blizini je i jedna manja uvala sa stenama i peskom. Na drugom spratu nalaze se renovirani studiji i apartmani. Studio za 2-3 osobe ima pogled na celo mesto i u daljini more, dok trokrevetni studio i apartman gledaju ka bašti. Svi imaju TV, signal za besplatan bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.

Vasso new

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 


                    


                BROŠURE

               
                 KATALOG 2023

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA