Leto 2015 - Metamorfozis

Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.

U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano- šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

Pogledajte film Astra Travel-a o Metamorfozisu i apartmanima koji su u ponudi

Važno - Film predstavlja kako mesto Metamorfozis, plažu, park, tako i kuću Vangelis. Snimci koji stepenicama povezuju park i plažu se pojavljuju u filmu kako bi prikazali lepote spoja zelenila, četinara i plaže. Gosti kuće Vangelis NE KORISTE stepenice kako bi sišli do plaže, već kao što je na mapi i prikazano ravnom ulicom silaze direktno do najbliže plaže.

                BROŠURE

               
             KATALOG 2015 Promo

               
                  KATALOG 2014

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ZNAMENITOSTI