Sarti Beach - Apartmani

Kuća Ammolofos - LETO 2024   

Na samo 70m od plaže u Sarti Beach-u, nalazi se kuća Ammolofos. Studiji za 2-4 osobe nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a studiji imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Postoje studiji sa pogledom na more, kao i studiji sa terasama bez posebnog pogleda koji imaju ulaz preko terase i zato su jeftiniji i cenovno izdvojeni.
 

Ammolofos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Astra Sarti Luxury Suites - LETO 2024   

Nova luksuzna kuća nalazi se na oko 290m od najlepšeg dela peščane plaže u Sarti Beach-u. Veoma prostran kompleks gostima nudi veliko travnato dvorište sa bazenom od preko 70m2, dečijim bazenom od 12m2, roštilj i parking. U ponudi su studiji i apartmani u niskom prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatan internet. Organizovano je čišćenje studija i apartmana nekoliko puta tokom smene. Smeštaj u svakom smislu podseća na boutique hotele i opravdano je najskuplji i najtraženiji u Sartiju.

Astra Suites

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Evros - LETO 2024   

Kuća Evros se nalazi na 120m od plaže u Sarti beach-u. Studiji se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju pogled na more. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Apartmani se nalaze u prizemlju, imaju po dve spavaće sobe, s tim da jedna od soba nema prozor i zato se prodaju po povoljnijoj ceni. Odličan su izbor za porodice koje žele povoljniji apartmanski smeštaj.
 

Evros

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća F&M - LETO 2024   

Nedavno renovirana kuća F&M nalazi se u Sarti Beach-u, na samo 150m od plaže, u delu gde je ubedljivo najlepša. U ponudi su studiji za 2-4 osobe i dupleksi za do 4 osobe koji se nalaze u visokom prizemlju i prvom spratu. Jedan od dupleksa ima direktan pogled na more. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Pored standardne kuhinjske opreme gostima je na raspolaganju i mikrotalasna rerna.

F&M

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Mare Monti - LETO 2024   

Kuća Mare Monti se nalazi na 190m od najlepšeg dela plaže u Sarti beach-u. U ponudi su studiji za 2 do 4 osobe, koji se nalaze u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu, kao i studiji sa galerijom za do 5 osoba koji se nalaze u prizemlju. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Gostima je na raspolaganju korišćenje bazena koji je u dvorištu kuće.
 

Mare Monti

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Sarti Holidays - LETO 2024   

Novija kuća Sarti Holidays nalazi se u Sarti beach-u, na oko 50m od peščane plaže. U ponudi su studiji za dve do četiri osobe u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu i kablovski i bežični internet što ovu kuću čini najpouzdanijom po pitanju internet signala. Čišćenje je organizovano dva puta tokom boravka. Zbog kvaliteta smeštaja i lokacije ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

sarti holidays

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 


                    


                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA