Psakoudia - ApartmaniKuća Alexandra - LETO 2024   

Kuća Alexandra nalazi se na samoj plaži mesta Psakudia i odlikuje se terasama koje imaju direktan pogled na more. Četvorokrevetni studiji i apartmani nalaze se na prvom i drugom spratu. Kuća ima TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu, kao i signal za bežični internet. Iza kuće ima prostora za parkiranje vozila.

Alexandra

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Melissa - LETO 2024   

Nalazi se na 140m od peščane plaže. U ponudi su dva četvorokrevetna apartmana u prizemlju sa velikim terasama. Apartmani imaju satelitsku televiziju, signal za bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kako su ovo apartmani istoimenog hotela, gosti imaju pravo na korišćenje svih sadžaja hotela Melissa Gold Coast, bazen, ležaljke pored bazena, ležaljke u beach baru i na plaži (uz obaveznu konzumaciju) kao i igraonice za decu (uz naplatu ulaza u igraonicu).

Melissa

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Pandora - LETO 2024   

Nalazi se u najlepšem delu Psakudie, na samo 90m od mora i blagom uzvišenju koji većini studija i apartmana pruža prelep pogled na more. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Pandora

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Porto Psakoudia - LETO 2024   

Nalazi se na samoj plaži Psakudie. Glavne prednosti ove kuće su prelepo dvorište sa puno zelenila i skoro pa privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima koje su (u ograničenom broju) na usluzi gostima bez naknade. Studiji i apartmani su u prizemlju i na drugom spratu. Kuća ima SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Porto Psakoudia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA