Neos Marmaras - ApartmaniKuća Alfa Alfa - LETO 2024   

Kuća Alfa Alfa nalazi se na najboljoj lokaciji na oko 30m od gradske plaže u najlepšem delu Neos Marmarasa u neposrednoj blizini igrališta. Kuća je u rustičnom stilu. Većina studija i apartmana imaju prelep bočni pogled na more. Kuća ima SAT TV, WIFI kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Studiji na drugom spratu su manje kvadrature i imaju prolaznu terasu zbog čega imaju i nižu cenu.

alfa

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Anesis - LETO 2024   

Kuća Anesis se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Neos Marmarasu, na samo 200m od gradske plaže. Studiji za 2-3 osobe se nalaze u niskom prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Kuća ima signal za bežični internet, a studiji imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Određeni studiji imaju terase manje kvadrature ili terase sa pogledom ka zidu pa su zato i cenovno izdvojeni i povoljniji.

anesis

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Bella Vista - LETO 2024   

Kuća Bella Vista se nalazi na svega 90m od gradske plaže u najtraženijem delu Neos Marmarasa odmah pored fudbalskog igrališta. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe koji se nalaze na drugom, trećem i četvrtom spratu. Kuća ima signal za korišćenje bežičnog interneta, a studiji imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Neke sobe imaju pogled na more.

bellavista

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Dioskuri - LETO 2024   

Nalazi se na oko 160m od Paradiso plaže, a na nešto više od 800m od centra Neos Marmarasa. Studiji, apartmani i duplex nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, bežični internet kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Terase su prostrane. Kuća ima dvorište sa manjim prostorom uređenim za dečiju razonodu. Ispred kuće postoji neograđeni prostor za parkiranje. Prilikom zamene posteljine na pola smene organizovano je i čišćenje smeštaja.

Dioskuri

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Elli - LETO 2024   

Nalazi se u mirnoj ulici na oko 20m od najlepšeg trga odakle polaze izletnički brodići i na oko deset minuta do glavne gradske plaže. U ponudi su trokrevetni studiji na prvom spratu. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a studiji imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Ovo je jedan od najpovoljnijih smeštaja u Neos Marmarasu.

Elli

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Marmaras - LETO 2024   

Kuća Marmaras se nalazi uz obalu u mirnom delu Neos Marmarasa, na svega 20-ak metara od male plaže, dok je od Paradiso plaže udaljena oko 800 metara. Od centra Neos Marmarasa udaljena je oko 450 metara. U ponudi su studiji za dve do tri osobe koji se nalaze u visokom prizemlju, prvom i drugom spratu sa bočnim ili direktnim pogledom na more. Kuća ima signal za korišćenje bežičnog interneta, a studiji imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Marmaras Hotel

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Nefeli - LETO 2024   

Nalazi se na uzvišenju na 270m od Paradiso plaže, a na oko 500m od centra Neos Marmarasa. U ponudi su studiji za 2-3 osobe i apartmani za do 5 osoba, koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Većina ima prelep pogled na more. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sissy - LETO 2024   

Kuća Sissy se nalazi na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300m od gradske plaže u neposrednoj blizini dobro opremljenog supermarketa kao i taverni. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe kao i apartman za 5 osoba. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Kuća ima manje dvorište. Određeni studiji imaju i pogled na more.

Sissy

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Star Paradise Studios - LETO 2024   

Kuća Star Paradise Studios se nalazi na oko 100m od plaže u delu grada koji se popularno naziva Paradiso, na nešto više od 1200m od centra Neos Marmarasa. Studiji i apartmani nalaze se u visokom prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, WIFI, kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Gosti imaju na raspolaganju bazen, roštilj i dvorište kuće koji se nalaze u sklopu istoimenog hotela. Na 30m se nalazi parking za vozila gostiju.

Star Paradise Studios

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Star Paradise Hotel - LETO 2024   

Kuća Star Paradise Hotel se nalazi u istom dvorištu kao kuća Star paradise studios, na oko 100m od plaže Paradiso. U ponudi su studiji za 2-4 osobe, koji se nalaze u prizemlju i na drugom spratu. Hotel ima SAT TV, WiFi, kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Gosti imaju na raspolaganju bazen i roštilj u dvorištu kuće. Na 30m se nalazi parking za vozila gostiju.

Star Paradise Hotel

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stratos - LETO 2024   

Nalazi se na centralnoj lokaciji kod trga sa fontanom. Od mora je udaljena 60m, a od gradske plaže oko 10ak min lagane šetnje. U ponudi su komforni apartmani za tri do pet osoba na prvom i drugom spratu. Apartmani imaju po dva balkona i delimičan pogled na more, opremljeni su odličnom kuhinjom (šporet i veliki frižider). Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, dok smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Stratos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Sultana - LETO 2024   

Kuća Sultana se nalazi na svega 50m od gradske plaže u najtraženijem delu Neos Marmarasa odmah pored fudbalskog igrališta. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe kao i apartmani za 4 do 5 osoba. Kuća ima signal za korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Neke sobe imaju pogled na more.

Sultana

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Triton - LETO 2024   

Kuća Triton se nalazi na oko 160m od Paradiso plaže u Neos Marmarasu. Studiji se nalaze u prizemlju, a mezonete na prvom spratu. Mezonete su na dva nivoa, u donjem se nalazi jedan francuski krevet, a na gornjem francuski krevet i fotelja na rasklapanje (osim u mezoneti br.8). Kuća ima SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Prilikom zamene posteljine na pola smene organizovano je i čišćenje smeštaja.

Triton

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Valia - LETO 2024   

Kuća Valia se nalazi na jednom od dva glavna trga u Neos Marmarasu u glavnoj pešačkoj zoni. Od obale je udaljena oko 20m, a od poznate gradske plaže 10ak minuta lagane šetnje. U ponudi su studiji za dve osobe i apartmani za do 4 osoba, koji se nalaze na drugom spratu i koji imaju nov nameštaj od sezone 2024.. Kuća ima signal za bežični internet, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Određene smeštajne jedinice imaju direktan pogled na more.

Valia

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA