Toroni - Apartmani



Kuća Alexandros - Sakis II - LETO 2023   

Kuća se nalazi na oko 70m od mora, odmah iza kuće Anna Studios (Sakis III). Svi studiji i apartmani se nalaze na spratu. Studiji su za dve do četiri osobe, a apartmani za pet osoba. U studijima se jedan ležaj manjih dimenzija nalazi u izdvojenom kuhinjskom delu, a jedna fotelja na rasklapanje u spavaćem delu. Svi studiji i apartmani imaju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatan WiFi.

Sakis II

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Anna - Sakis III - LETO 2023   

Nalazi se na oko 40m od mora. U ponudi su studiji koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu za dve do tri osobe. Studiji u prizemlju su cenovno izdvojeni i povoljniji su. Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.
 
 

Sakis III

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Blue Sea (Basil) - LETO 2023   

Nalazi se na samoj plaži, u sklopu hotela Blue Sea. U ponudi su studiji i apartmani za 2-4 osobe koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Jedni su sa bočnim pogledom na more, a drugi povoljniji nemaju pogled na more. Svi imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima su na raspolaganju veliki i dečiji bazen,kao i parking. Moguća je doplata polupansiona u hotelskom restoranu.

Basil

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Duvas - LETO 2023   

Nalazi se na oko 390m od plaže. Najkraći put peške do plaže je neasfalatirani šljunkoviti prolaz do zadnjeg ulaza u hotel Blue sea. U okviru hotela se nalazi manji market za snabdevanje, a gosti uz plaćanje konzumacije pića mogu koristiti bazen hotela. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju SAT TV , WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa roštiljem kao i parking.

duvas

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Fay - Sakis I - LETO 2023   

Kuća se nalazi u središnjem delu mesta Toroni. Studiji se nalaze sa zadnje strane kuće daleko od ulice i buke i okrenuti su ka dvorištu. Studiji su za 2 do 3 osobe. Svi studiji imaju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Studiji A1, A2, A3 i A4 se nalaze u dvorišnoj zgradi kuće. Krevet za treću osobu je uvek normalne veličine, bilo da je krevet fioka, bilo da je krevet na metalnoj konstrukciji.

Sakis I

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Flora - LETO 2023  

Nalazi se na 40m od mora, između kuće Ana (Sakis III) i kuće Fay (Sakis I). Studiji za 2 do 4 osobe se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi imaju TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Pored Duvasa ovo je jedan od najpovoljnijih smeštaja u Toroniju.

Flora

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Flower - LETO 2023   

Nalazi se na oko 40m od obale u potpuno prirodnom okruženju sa prelepim dvorištem. Idealna je za porodičan odmor zbog roštilja u dvorištu i organizovanog čišćenja na pola smene. Svi apartmani imaju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Gostima je na raspolaganju i parking.

Flower

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Flower bungalovi - LETO 2023  

U dvorištu glavne kuće Flower, na oko 80m udaljenosti od iste, nalaze se bungalovi Flower. Smešteni su u prizemlju, imaju lepe, prostrane terase. Kuhinja je blago izdvojena od spavaćeg dela koji ima ili francuski i klasičan ili dva francuska kreveta. Na pola smene je organizovano čišćenje smeštaja. Svi imaju TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju i parking.

Flower

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Kastro - LETO 2023   

Kuća Kastro se nalazi na samoj plaži mesta Toroni. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na spratu, sa i bez pogleda na more. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Organizovano je čišćenje jednom do dva puta tokom boravka.

Kastro

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Olga - LETO 2023   

Nalazi se na najlepšem delu plaže. Studiji i apartmani su u glavnoj zgradi, smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Studiji imaju blago izdvojenu kuhinju, a u spavaćem delu dva klasična kreveta i jednu ili dve fotelje na razvlačenje. Apartman ima terasu sa pogledom na more. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Prilikom zamene posteljine je organizovano i čišćenje smeštaja. Zbog lokacije ovo je jedan od ubedljivo najtraženijih smeštaja u Toroniju.

Olga

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Olga bungalovi - LETO 2023  

Bungalovi se nalaze na oko 20m od glavne zgrade i smešteni su u prelepom dvorištu punom cveća i zelenila gde je gostima na raspolaganju i roštilj. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju i korišćenje ograničenog broja parking mesta. Prilikom zamene posteljine je organizovano i čišćenje smeštaja. Zbog lokacije kao i zbog strukture bungalova ovo je jedan od ubedljivo najtraženijih smeštaja u Toroniju.

Olga bungalovi

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2023

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA