TORONI - Kuća Olga bungalovi

Bungalovi se nalaze na oko 20m od glavne zgrade i smešteni su u prelepom dvorištu punom cveća i zelenila gde je gostima na raspolaganju i roštilj. Kuća ima SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju i korišćenje ograničenog broja parking mesta. Prilikom zamene posteljine je organizovano i čišćenje smeštaja. Zbog lokacije kao i zbog strukture bungalova ovo je jedan od ubedljivo najtraženijih smeštaja u Toroniju.

GALERIJA

POSLEDNJE AŽURIRANJE SLIKA: april 2016

 

 

 

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 

DETALJI O KUĆI

Lokacija, GPS, komentar, ocena gostiju, pozicije soba... - pogledajte OVDE

PRIKAZ SMEŠTAJNIH JEDINICA

     
1/4 bungalov      

 

Prikazani tlocrti predstavljaju okviran izgled smeštajne jedinice, raspored prostorija i tipova ležaja i u 80% slučajeva odgovaraju stvarnom stanju u određenom smeštaju. Postoje slučajevi kada postoje pojedine smeštajne jedinice koje zbog svoje pozicije u samom objektu i drugih tehničkih razloga odstupaju od navedenih tlocrta.

 

DETALJI O SMEŠTAJU

Slike kreveta, frižidera i kuhinjske opreme prikazane u ovom izveštaju o opremljenosti sobe su ilustrativnog karaktera. Izgled nameštaja, dizajn i slično je saobrazan sa slikama smeštaja u kući koje možete videti u katalogu i na sajtu. Ovaj izveštaj samo govori o tipovima ležajeva i ostale opreme. Tokom vremena je moguće da će usled loma ili kvara kreveta ili opreme neki krevet ili oprema biti zamenjeni bez da o tome bude obavešten Organizator pa samim tim ni gost. Organizator u tom slučaju ostaje u obavezi samo za ugovorene usluge u smislu broja ležaja i osnovnu kuhinjsku opremu (rešo sa dve ringle i mali frižider).

 

U tabeli izaberite tip smeštaja i kliknite na broj sobe za detalje (poslednje ažuriranje MAJ 2023)

TIP SMEŠTAJA BROJ SOBE
1/4 bungalov bungalov br. 14 bungalov br. 15 bungalov br. 16 bungalov br. 17
  bungalov br. 18 bungalov br. 19 bungalov br. 20  

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA