Nikiti - ApartmaniKuća Alexandra - LETO 2024   

Kuća se nalazi u mirnom delu Nikitija na oko 130m od plaže. U ponudi su studiji i dupleks, koji se nalaze u prizemlju i visokom prizemlju, i apartmani sa galerijom koji se nalaze na prvom spratu. Kuća ima signal za bežični internet, a smeštajne jedinice imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište.

alexandra

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Edelweiss - LETO 2024   

Kuća Edelweiss je novijeg datuma i nalazi se na samo 160 metara od mora u mirnom delu Nikitija. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima SAT TV, WIFI kao i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu.Edelweiss

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Finikas Garden - LETO 2024   

Finikas Garden je noviji kompleks, na oko 140m od peščano-kamene plaže u mirnom, manje naseljenom delu Nikitija. Gostima je na raspolaganju veliko dvorište sa bazenom za decu i odrasle, dečije igralište kao i parking. U ponudi su četvorokrevetni apartmani sa sopstvenim dvorištem koji se nalaze u prizemlju i četvorekrevetni studiji sa galerijom na spratu. Kuća ima prostrane terase, SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano je čišćenje na pola smene.

Finikas Garden

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Porto Nikiti BLUE GREEN - LETO 2024   

Luksuzna kuća Porto Nikiti nalazi se u mirnom delu Nikitija na oko 190m od plaže. Apartmani i studiji se nalaze u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji su za 2-3 osobe sa udobnom foteljom na rasklapanje, a apartmani su za 3-4 osobe. Kuća ima SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Organizovano čišćenje dva puta tokom boravka. Ovo je najtraženija i najbolja kuća u našoj ponudi u Nikitiju.

Porto Nikiti

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Stefania - LETO 2024   

Kuća se nalazi u mirnom delu Nikitija na oko 120m od plaže i šetališta. U ponudi su četvorokrevetni studiji i apartmani koji se nalaze u prizemlju, visokom prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima signal za bežični internet, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju veliko dvorište i parking. Ovo je jedna od najtraženijih kuća u Nikitiju.

stefania

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA