Psakoudia - Kuća Pandora

Nalazi se u najlepšem delu Psakudije, na samo 90m od mora i blagom uzvišenju koje većini studija i apartmana pruža prelep pogled na more. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gosti mogu koristiti bazen hotela Melissa Gold Coast, ležaljke na plaži i bazenu (uz obaveznu konzumaciju pića).

 

 

 

 

 

 

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 

DETALJI O KUĆI

Lokacija, GPS, komentar, ocena gostiju, pozicije soba... - pogledajte OVDE

PRIKAZ SMEŠTAJNIH JEDINICA

 

Prikazani tlocrti predstavljaju okviran izgled smeštajne jedinice, raspored prostorija i tipova ležaja i u 80% slučajeva odgovaraju stvarnom stanju u određenom smeštaju. Postoje slučajevi kada postoje pojedine smeštajne jedinice koje zbog svoje pozicije u samom objektu i drugih tehničkih razloga odstupaju od navedenih tlocrta.

 

DETALJI O SMEŠTAJU

Slike kreveta, frižidera i kuhinjske opreme prikazane u ovom izveštaju o opremljenosti sobe su ilustrativnog karaktera. Izgled nameštaja, dizajn i slično je saobrazan sa slikama smeštaja u kući koje možete videti u katalogu i na sajtu. Ovaj izveštaj samo govori o tipovima ležajeva i ostale opreme. Tokom vremena je moguće da će usled loma ili kvara kreveta ili opreme neki krevet ili oprema biti zamenjeni bez da o tome bude obavešten Organizator pa samim tim ni gost. Organizator u tom slučaju ostaje u obavezi samo za ugovorene usluge u smislu broja ležaja i osnovnu kuhinjsku opremu (rešo sa dve ringle i mali frižider).

 

U tabeli izaberite tip smeštaja i kliknite na broj sobe za detalje (poslednje ažuriranje MAJ 2023)

TIP SMEŠTAJA BROJ SOBE
1/3 studio BM apartman br. 509 apartman br. 510
1/4 studio BM apartman br. 505 apartman br. 506 apartman br. 507
1/4 apartman BM apartman br. 501 apartman br. 502 apartman br. 503
1/5 apartman DM apartman br. 511

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA