Hoteli - Opšte Informacije

Skraćenice:

* 1/2-3 studio: Studio za 2-3 osobe - soba sa kuhinjskim delom, jednim velikim bračnim krevetom i jednim zasebnim krevetom normalne veličine, kupatilo i terasa.

* 1/3-4 studio: Studio za 4 osobe, iste strukture kao i 1/3 studio sa još jednim pomoćnim ležajem ili ležajem na sprat.

* 1/4-5 apartman: Apartman za 4-5 osoba - spavaća soba sa 2 ili 3 kreveta, kupatilo i terasa.

* A/C: Korišćenje klima uređaja se doplaćuje

* A/C* Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu

Autobuski prevoz

Za prevoz se koriste udobni visokopodni i dvospratni luksuzni autobusi sa IV/videom i klima uređajem. Tokom putovanja putnici mogu gledati film. Putovanje sa usputnim zadržavanjem (restoran, granice) traje oko 14 časova. Doplata za prevoz iz Novog Sada za odraslu osobu iznosi 15 EUR-a, a za decu do 12 godina 12 EUR-a.

Polazak: Autobus iz Beograda polazi u 22:00 časa, sa parkinga ispred velike dvorane Sava Centra, savska strana, a u letovalište stiže oko 13 časova, po lokalnom grčkom vremenu (+ 1 sat).

Povratak: Iz Sartija se polazi u 18:00 časova, a u Beograd se stiže narednog dana u 7:00 časova

Izleti

Organizacija letovanja ne predstavlja samo najam apartmana i prevoz do letovališta. Da bi usluga bila kvalitetna, da bi ste se na letovanju osećali kao gost bitan je i niz pratećih sadržaja koji letovanje čine kompletnim. Pored dobre organizacije prijema gostiju, stalnog prisustva predstavnika, upoznavanja mesta, večeri dobrodošlice i kartica koje odobravaju popuste, za Vas smo, u saradnji sa lokalnim partnerom Sithon travelom organizovali niz atraktivnih izleta. Ovu ponudu specijalnom čini to što smo jedina agencija koja izlete organizuje redovno u svakoj smeni sa vodičem na srpskom jeziku. Iskoristite priliku da ove godine nešto novovidite i naučite, istražite i osvojite

Oprema

Studiji i apartmani imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto, stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom, koja je opremljena prema broju osoba (tanjiri, čaše, šolje, noževi, viljuške, kašike) tiganj i džezva za kafu. Promena posteljine je na svakih 5 dana.

*Na dan dolaska u letovalište gosti mogu ući u svoje apartmane posle 14 časova.

*Na dan odlaska gosti napuštaju apartmane do 10 časova kako bi se pripremili za nove goste. Predstavnik agencije će organizovati čuvanje stvari do polaska autobusa.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Astra travel.

Predstavnik agencije Astra i lokalni agent

Predstavnik agencije Astra travel će boraviti u Sartiju za sve vreme Vašeg letovanja. On će Vas posećivati u naznačenim vremenima u Vašim studijima i apartmanima i biće dežuran u prostorijama našeg lokalnog agenta - agencije SITHON TRAVEL SARTI.

Telefon našeg predstavnika: 6934180999