Wellness - Srbija

HOTEL VILLA BREG

Hotel Villa Breg se ugnjezdio na zelenim obroncima Vršačkih planina, posebno upadljivim u nepreglednoj banatskoj ravnici, spreman, da Vam širokogrudo pruži istančanu rafiniranost, posebnost ugođaja i za naše prostore, nesvakidašnji komfor. Nalazi se na 170 metara nadmorske visine i obuhvata 7200 m 2 korisnog prostora, okruženog sa 4000 m 2 predivno aranžiranih vrtova.

Zahvaljujući predivnoj lokaciji ali i dugoj istoriji grada kome pripada, hotel svojim posetiocima nudi pronalaženje prijatnog utočišta u lepotama prirodnog ambijenta, ali i čari zanimljivih priča iz bogate istorijske riznice, u neposrednoj okolini, poput znamenitih arheoloških nalazišta, srednjevekovne kule koja je i zaštitni znak grada, te poznatih manastira, crkava, prirodnih jezera, dobro očuvanih lovišta i nadaleko poznatih vršačkih vinograda.

Hotel Villa Breg je na 41. Medjunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu dobio diplomu i zlatnu medalju za kvalitet!

Kapacitet

 • 4 apartmana
 • 36 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem
 • 8 soba sa odvojenim ležajevima

Vecina soba ima pogled na krovove i zvonike grada i nepreglednu banatsku ravnicu, dok 8 soba poseduje izlaz na privatne, zaklonjene vrtove sa kojih se, takođe, pruža izuzetan pogled.

Restoran internacionalne i domaće kuhinje, raspolaže sa 120 mesta u zatvorenom prostoru i sa isto toliko mesta na delimično pokrivenoj terasi sa vrtom, s koje se pruža zadivljujući pogled na banatsku ravnicu i grad Vršac. Elegancija restorana, njegova topla atmosfera i dekor čine ovaj ambijent izuzetno privlačnim za razne vrste proslava, od poslovnih i porodičnih ručkova, pa do venčanja i ostalih proslava u skladu sa Vašim izborom. Poseban deo restorana je „Zimska bašta“ topli zastakljeni kutak, koji se nalazi u sklopu restoranske terase , i sa svojih četrdesetak mesta predstavlja odličan izbor tokom prohladnih zimskih dana.

Hotel Villa Breg pruža izvanredne mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja. Velika kongresna sala namenjena predavanjima, simpozijumima, stručnim seminarima i sličnim potrebama, kapaciteta 140 mesta, opremljena je vrhunskom, prezentacionom video-tehnikom, kao i opremom za simultano prevođenje.

Višenamenska banket sala, prigodna za organizovanje svih vrste proslava, banketa i koktela, kapaciteta do 80 mesta, po potrebi se pretvara u salu za svečanu večeru do 40 mesta. Dve, dodatne sale za sastanke, kapaciteta 6, odnosno 18 mesta, takođe poseduju vrhunsku tehničku opremljenost. Business centar, opremljen desktop računarima, pruža gostima hotela mogućnost pristupa internetu.

SPA centar hotela je urađen po uzoru na vrhunske svetske SPA centre. Sastoji se od dva bazena, unutrašnjeg sa grejanom vodom i spoljašnjeg. Osim toga poseduje: 2 kade sa hidromasažerima, fitnes salu sa najmodernijim spravama, 2 finske saune, tursko parno kupatilo, 3 sobe za masažu i kafe-bar. Nudi usluge terapijske i relaksacione masaže i predstavlja pravu oazu mira i opuštenosti. Usluge SPA centra uključene su u cenu noćenja.

Cenovnik

HOTEL PREZIDENT - Palić

U prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera nalazi se hotel "Prezident" ****. Sve sobe su luksuzno opremljene, svaka poseduje kablovsku televiziju sa plazma tv, telefon sa direktnim biranjem i mini bar. Ukupno osam soba sa francuskim ležajem i svi apartmani imaju klimatizaciju.

Kapaciteti hotela:

 • 4 apartmana
 • 16 soba sa francuskim ležajem
 • 32 dvokrevetne sobe

Za Goste hotela i Palića nudimo nacionalnu i internacionalnu kuhinju u našem restoranu kapaciteta do 90 mesta. Doručak služimo od 7:00 do 10:00 a, sistem usluživanja je "buffet" (švedski sto) koji sadrži veliki izbor jela, toplih i hladnih napitaka. Gostima je na raspolaganju i izbor "a la card" jelovnika za ručak i večeru. Uz dobro jelo možete probati neko od palićkih, crnogorskih ili vina vinarije "Lous max"... Hotel poseduje aperitiv bar, menjačnicu, restoran, salu za seminare, malu salu za sastanke, bazene sa đakuzijem. Gostima je na raspolaganju 24-časovni sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela nalaze se i letnja bašta, igralište za decu i parking prostor. Sve brži svakodnevni način života znači i sve veću izloženost stresu, što opet zahteva uspešnu borbu protiv negativnih posledica stresa. To podrazumeva pravo opuštanje, uživanje i prikupljanje nove snage u nekoj oazi mira.

Wellness & Spa hotela "Prezident" prostire se na 1000m2 i sadrži:

 • Otvoreni bazen dimenzija 17 x 8 metara koji se zajedno sa plažom prostire na 600 kvadratih metara. U okviru bazena nalazi se đakuzi za 10 osoba, vodene atrakcije (turbo jet, lastin rep). Temperatura vode je 26-28 °C.
 • Zatvoreni bazen (parno kupatilo) koji je ovalnog oblika dimenzija 9 x 6 m. Temperatura vode je takođe od 26-28 °C. U okviru bazena su mlazni

  Ukupno 262 smeštajne jedinice raspoređene su unutar četiri funkcionalno povezane ville (Camellia, Magnolija, Wisteria i Melia), luksuzno i stilski uređene sobe i apartmani. ce koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep.

 • Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba.
 • Suvu finsku saunu za 6 osoba.
 • Hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu.
 • Fitness centar koji je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper)...
 • Gostima su na raspolaganju usluge masaže i kozmetičkog salona. Nudimo vam nekoliko vrsta masaža: relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža. Wellness centar poseduje dve prostorije za masažu.
 • Usluge Wellness & Spa centra su na raspolaganju i eksternim gostima, uz obaveznu rezervaciju na recepciji hotela. Postoji mogućnost i kupovine mesečnih, polugodišnjih i godišnjih ulaznica.
 • Cenovnik

  HOTEL MERKUR - Vrnjačka Banja

  Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje i šećerne bolesti. Smeštajni objekti Merkura su Merkur-novi, Mirko Tomić, Merkur-stari i Šumadija , kapaciteta 850 postelja. Objekti su širokog dijapazona kategorija, organizovani kao hoteli sa zdravstvenom službom u sobama i apartmanima.

  Želimo Vam prijatne trenutke dok se budete informisali o našim objektima, uslugama i vanpansionskoj ponudi!

  Ako pak, budete došli kod nas u banju, tokom boravka, o Vašem zdravlju staraće se naše medicinsko osoblje,a za Vaš prijatan boravak brinuće se naši ugostitelji.

  Da li ćete više uživati u šetnji, plivanju u bazenu sa termo-mineralnom vodom, hladnoj mineralnoj vodi sa izvora, u masaži stručnih ruku ili vožnji biciklom po banjskom parku — zaključićete sami!

  Pored hotela, u sklopu Merkura postoje:

  • Wellness center "Fons Romanus",
  • Termomineralno kupatilo sa mineralnim izvorima,
  • Ambulantno-polikliničko odeljenje sa specijalističkim službama (Rentgenološko odeljenje, Kliničko-biohemijska labaratorija sa RIA labaratorijom, Odeljenje za dijabetes i lečenje gojaznosti, Odeljenje gastroenterologije, Odeljenje fizikalne terapije, Ginekološko-terapeutsko odeljenje),
  • Kabineti (za ultrazvučnu dijagnostiku, endoskopiju, kardio-vaskularna ispitivanja, očne bolesti i laser terapiju, medicine sporta, Neuropsihijatriski, refleksoterapije-akupunkture),
  • Dežurna medicinska služba.

  Neposredno posle kupanja, čovek ima blag osećaj premora, ali posle toga oseća neku vedrinu. Takav tretman, je, recimo, idealan za sve koji su pod hroničnim stresom. Medutim, upravo kombinacijom kupanja u mineralnoj vodi i pijenja lekovite vode sa izvora, postižu se odlični rezultati, ne samo kod obolelih od čira, kod kojih je dokazano da banjska terapija pospešuje medicinsko lečenje, nego i kod zdravih ljudi, kojima je potreban odmor i opuštanje. Drugim rečima, i oni koji nisu bolesni, posle nekoliko dana kombinovanog banjskog tretmana, osećaju se moćno...

  Cenovnik