Wellness - Hrvatska

Milenij Grand Hotel 4 opatijska cveta

Milenij Hotel

Smešten je u srcu Opatije i sastoji se od 4 međusobno povezane vile koje nose nazive opatijskog cveća.

Hotel je smesten u najatraktivnijem delu Opatije, uz kvarnersko setaliste Lungo mare u mediteranskom okruženju poznatih opatijskih parkova i vrtova, najpozantijeg parka "Angiolina".

Wellness spa centar hotela Milenij ugodan je intimni ambijent koji će vas svojom ponudom i savremenim enterijerom oduševiti na prvi pogled. Opuštajuća oaza idealna je za beg od stresa i užurbane svakodnevice, a svakom se gostu pristupa na domacinski način, a to znači potpuno opuštanje uz mirisna eterična ulja, vrhunsku uslugu I široku ponudu wellness paketa. Brojni tretmani garantuju visok kvalitet koji će zasigurno ispuniti očekivanja i želje svakog gosta, a uz stručnu pomoć visoko edukovanog tima sastavit ćemo vaš idealan program.

Sadržaji wellness spa centra Hotela Milenij pružaju relaksaciju u kojoj možete uživati na aktivan i pasivan način, uz stručno vodjenje našeg tima. Uživajte u finskoj sauni, turskom kupatilu, bazenu ili jacuzziju te u potpunosti iskoristite blagodeti ovih sadržaja za postizanje maksimalne opuštenosti i revitalizacije.