U SUSRET LETU


U SUSRET LETU ODOBRAVAMO ČAK DO 10% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI

POPUST NA NAJAM SMEŠTAJA SE PRIMENJUJE U PERIODU CELE SEZONE 10.05-03.10.
POPUST NA PAKET ARANŽMANE SE PRIMENJUJE ZA PUTOVANJA U PERIODU 20.05-06.09.

*svaka kuća u ponudi ima jedinstven popust I o visini istih se možete informisati na stranici određene kuće ili u tabelama sa popustima koje možete pronaći u nastavku teksta

Tabelu sa detaljnim prikazom popusta ponude:
- u Sartiju možete pogledati OVDE
- na destinacijama Toroni, Kalamitsi, Sykia možete pogledati OVDE
- na destinacijama Nikiti i Neos Marmaras možete pogledati OVDE
- na destinacijama Nea Plagia, Vurvuru, Gerakini, Psakoudia, Metamorfozis možete pogledati OVDE

Kao i ranijih godina, umesto popusta možete se odlučiti i za gratis letovanje u maju

Gratis ili 50% popusta na letovanje u maju - Zamena za uplatu u celosti

Za aranžmane uplaćene u celosti, postoji mogućnost zamene pripadajućeg popusta, za smeštaj u terminu od 10.05-20.05.2022. i to:

-za uplatu aranžmana u celosti prilikom rezervacije u terminima 20.05-12.06 i 28.08-24.09, odobrava se popust od 50% na cenu najma izabranog smestaja u smeni 10.05-20.05.2022.
-za uplatu aranžmana u celosti prilikom rezervacije u terminima 13.06-27.08, odobrava se gratis smestaj u smeni 10.05-20.05, prema izboru organizatora, koji se vrši 7-10 dana pre početka aranžmana.
Postoji mogućnost doplate autobuskog prevoza po ceni eur 50 po osobi iz Beograda ili Novog Sada, dok se polasci iz drugih gradova prema tabeli, dodatno doplacuju 10-15 eur po putniku.

Detaljnije o uslovima i načinima plaćanja pročitajte u nastavku

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA APARTMANSKOG SMEŠTAJA
Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 40% od celokupnog iznosa aranžmana.
Preostalih 60% aranžmana potrebno je uplatiti do 30 dana pre puta.

Dinamika plaćanja
1. UPLATA U CELOSTI prilikom rezervacije.
2. UPLATA NA RATE uz akontaciju od 30%. Sve rate se obračunavaju u EUR-ima, a naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke, na dan dospeća rate i dospevaju najkasnije do 15-og u mesecu.
- ČEKOVIMA na do 12 MESEČNIH RATA BEZ UVEĆANJA Iznos pojedinačne rate bi bio obračunat u eurima, a stvarna naplata bi bila u kešu ili čekovima u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan donošenja ili dospeća rate, najkasnije svakog 15-og u mesecu. Za rate koje dospevaju tokom ili posle iskorišćenog aranžmana, neophodno je deponovanje čekova u agenciji 15 dana pre polaska, uz napomenu da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2022.
- preko ADMINISTRATIVNE ZABRANE na do 12 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE. Rata se obračunava u eurima, a stvarna naplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, uz napomenju da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2022.
-KREDITNIM KARTICAMA BANKE INTESA I KOMERCIJALNE BANKE na do 6 mesečnih rata. Ova vrsta plaćanja se odnosi na korisnike kreditnih kartica, koje imaju adekvatne kartice odobrene za plaćanje na rate od strane poslovne banke i ne može se smatrati uplatom u celosti.
-putem PENZIONOG CEKA ODN. ADMINISTRATIVNE ZABRANE SA PIO FONDOM, na do 12 mesecnih rata bez kamate, a nakon provere i odobrenja filijale fonda koji isplacuje penziju i uz dostavljeni poslednji penzioni cek. Poslednja rata dospeva najkasnije do 15.12.2022.
3. PLATNE KARTICE Visa, Master, Dina, Maestro i American Express.
4. KREDIT BANKE po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

POPUST ZA UPLATU U CELOSTI NA PAKET ARANŽMANE, SE PRIMENJUJE ZA PUTOVANJA U PERIODU 20.05-06.09.
Popust do 10% za najam, odnosno 10 eur za paket aranžmane, za uplatu u celosti prilikom rezervacije, trajaće do rasprodaje kapaciteta koji su planirani za prodaju pod ovim uslovima. Bićete blagovremeno obavešteni o ukidanju ovog popusta.

Napomena: Opšti uslovi zaključivanja rezervacije i iznosa minimalne uplate od 40% ostaju važeći, te ukoliko iznos zamenske potvrde ne predstavlja dovoljno sredstava, podrazumeva se doplata do neophodnog iznosa aranžmana, a u zavisnosti od odabrane dinamike plaćanja.