INFORMACIJE O POSLOVANJU T.A. "ASTRA TRAVEL"

 

 
Poštovani i dragi putnici, kolege i prijatelji,
 
 
Obaveštavamo vas da ćemo usled novonastalih okolnosti raditi samo putem odredjenih dostupnih kanala komunikacije.
 
Radno vreme:
Poslovnica Svetozara Markovića 4
RADNIM DANOM od 08.00 do 20.00h
SUBOTOM od 09.00 do 16.00h
Poslovnica Đorđa Stanojevića 11
RADNIM DANOM od 09.00 do 20.00h
SUBOTOM od 09.00 do 16.00h
 
Bezbednost i zdravlje kako naših zaposlenih i njihovih porodica, tako i naših putnika i svih sugrađana su nam na prvom mestu i zato će naši šalteri za rad sa strankama ostati zatvoreni do daljnjeg. Zato pozivamo i Vas da ostanete svojim kućama i da zajednički doprinesemo pokušaju suzbijanja pandemije.
 
Iako nas ne možete videti i dalje možemo komunicirati bilo putem naših telefonskih linija bilo putem elektronske pošte.
 
Po rečima uvaženih stručnjaka postoje procene da će se pandemija završiti u narednih mesec do dva. To znači da pod uslovom da svi ostanemo zdravi neće biti potrebe da se kvare planovi za dugo očekivano letovanje. Pratićemo situaciju i preporuke domaćih stručnjaka i svetske zdravstvene organizacije. Grčka bi kao destinacija trebala zbog viših temperatura da bude jedna od prvih zemalja koja će izaći iz pandemije. Iz navedenih razloga prerano je razmišljati o otkazima letnjih aranžmana.
 
Sve odluke o eventualnim zahtevima za otkaz putovanja ćemo rešavati u skladu sa odlukom YUTA-e od 16. marta 2020. ili u skladu sa nekom narednom odlukom, a sve u zavisnosti od razvoja situacije.
 
Na prvom mestu želimo da svi ostanete zdravo i da nam što pre dođe leto da napunimo sigurno ispražnjene baterije na prelepoj Sitoniji.
O svim novim informacijama ćemo vas obaveštavati putem sajta.
 
 
Vaš partner na Sitoniji,
Astra Travel