ZALIV SIMONITIKO - Kuća Zeppos Garden

Nalazi se u blizini Neos Marmarasa, u zalivu Simonitiko, na oko 320m od prelepe plaže. U ponudi su studiji i duplexi smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu. U svojoj ponudi ima dečiju zonu, roštilj i parking. Bazen u okviru kuće Zeppos je na raspolaganju i gostima kuće Zeppos Garden, dok je dečija zona smeštena pod maslinjakom u izuzetno prostranom travnatom dvorištu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje uz doplatu, WIFI i parking, kao i čišćenje na pola smene prilikom zamene posteljine.

 

GALERIJA

PLAŽA

ZALIV SIMONITIKO

POSLEDNJE AŽURIRANJE SLIKA: jun 2016

 

 

 

 

 

DETALJI O KUĆI

Lokacija, GPS, komentar, ocena gostiju, pozicije soba... - pogledajte OVDE

PRIKAZ SMEŠTAJNIH JEDINICA

       
       

 

Prikazani tlocrti predstavljaju okviran izgled smeštajne jedinice, raspored prostorija i tipova ležaja i u 80% slučajeva odgovaraju stvarnom stanju u određenom smeštaju. Postoje slučajevi kada postoje pojedine smeštajne jedinice koje zbog svoje pozicije u samom objektu i drugih tehničkih razloga odstupaju od navedenih tlocrta.

 

DETALJI O SMEŠTAJU

Slike kreveta, frižidera i kuhinjske opreme prikazane u ovom izveštaju o opremljenosti sobe su ilustrativnog karaktera. Izgled nameštaja, dizajn i slično je saobrazan sa slikama smeštaja u kući koje možete videti u katalogu i na sajtu. Ovaj izveštaj samo govori o tipovima ležajeva i ostale opreme. Tokom vremena je moguće da će usled loma ili kvara kreveta ili opreme neki krevet ili oprema biti zamenjeni bez da o tome bude obavešten Organizator pa samim tim ni gost. Organizator u tom slučaju ostaje u obavezi samo za ugovorene usluge u smislu broja ležaja i osnovnu kuhinjsku opremu (rešo sa dve ringle i mali frižider).

 

U tabeli izaberite tip smeštaja i kliknite na broj sobe za detalje (poslednje ažuriranje MAJ 2023)

TIP SMEŠTAJA BROJ SOBE
1/2 studio studio br. 301 studio br. 303    
1/4 studio studio br. 202 studio br. 302    
1/6 apartman apartman br. 102      
1/6 duplex duplex br. 101 duplex br. 103 duplex br. 201 duplex br. 203

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA