LAGOMANDRA BEACH - Kuća Summer Vibes

Potpuno renovirani apartmani Summer Vibes nalaze se na 100m od popularne plaže Lagomandra, a samo 20m ga deli od hotela Lagomandra beach. U ponudi su apartmani za do 4 osobe, koji imaju prelepe terase sa pogledom na zelenilo i prostrano dvorište. Svi imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju roštilj i parking preko puta kuće.

GALERIJA

POSLEDNJE AŽURIRANJE SLIKA: jun 2019

 

 

 

 

DETALJI O KUĆI

Lokacija, GPS, komentar, ocena gostiju, pozicije soba... - pogledajte OVDE

PRIKAZ SMEŠTAJNIH JEDINICA

       
       

 

Prikazani tlocrti predstavljaju okviran izgled smeštajne jedinice, raspored prostorija i tipova ležaja i u 80% slučajeva odgovaraju stvarnom stanju u određenom smeštaju. Postoje slučajevi kada postoje pojedine smeštajne jedinice koje zbog svoje pozicije u samom objektu i drugih tehničkih razloga odstupaju od navedenih tlocrta.

 

DETALJI O SMEŠTAJU

Slike kreveta, frižidera i kuhinjske opreme prikazane u ovom izveštaju o opremljenosti sobe su ilustrativnog karaktera. Izgled nameštaja, dizajn i slično je saobrazan sa slikama smeštaja u kući koje možete videti u katalogu i na sajtu. Ovaj izveštaj samo govori o tipovima ležajeva i ostale opreme. Tokom vremena je moguće da će usled loma ili kvara kreveta ili opreme neki krevet ili oprema biti zamenjeni bez da o tome bude obavešten Organizator pa samim tim ni gost. Organizator u tom slučaju ostaje u obavezi samo za ugovorene usluge u smislu broja ležaja i osnovnu kuhinjsku opremu (rešo sa dve ringle i mali frižider).

 

U tabeli izaberite tip smeštaja i kliknite na broj sobe za detalje

TIP SMEŠTAJA BROJ SOBE
1/4 apartman   apartman br. 1 apartman br. 2  

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA