Kalamitsi - Apartmani

1. Kuća Magda - LETO 2020   

Nalazi se na oko 80m od plaže u najlepšem delu Kalamitsija. Apartmani i studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća ima i uredjeno travnato dvorište sa zajedničkim roštiljem, kao i nekoliko parking mesta za goste kuće.

Magda

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

2. Kuća Maria - LETO 2020   

Nalazi se odmah preko puta kuće Magda na samo 80m od plaže u najlepšem delu Kalamitsija. Na prvom spratu kuće se nalazi prostran apartman sa galerijom koji može da ugosti do 6 osoba. Na donjem nivou ima dnevni boravak sa većom kuhinjom, spavaća soba. Na galeriji se nalazi francuski ležaj. Apartman ima TV, dva klima uredjaja čije je korišćenje uključeno u cenu.

maria

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

3. Kuća Lofos - LETO 2020   

Nalazi se na manje od 20m od plaže i idealan je za veća društva. Studiji za četiri osobe se nalaze na visini drugog sprata jer je sama kuća na uzvišenju te visine. Kuhinja je izdvojena (ne vratima) od spavaćeg dela. Svi imaju TV,WIFI i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa roštiljem i parking.

lofos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2019

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA