IDEMO NA MORE ODMAH POSLE ŠKOLE
 
Krenite odmah na more, možda i koji dan pre završetka školske godine.
Za polaske od 09.juna do 29. juna odobravamo gratis za jedno dete školskog uzrasta. Obračun gratis deteta se može kombinovati sa obračunom trenutne akcije ili redovnih popusta.
 
TROKREVETNI PO CENI DVOKREVETNOG - borave maksimalno dve odrasle osobe, jedno dete školskog uzrasta (ima ležaj) i jedno dete do 6 godina (nema ležaj), gosti će boraviti u trokrevetnom studiju ili apartmanu a platiće cenu dvokrevetnog studija ili apartmana.
ČETVOROKREVETNI PO CENI TROKREVETNOG - pored 4 osobe od kojih je bar jedna dete školskog uzrasta (ima ležaj) može boraviti i jedno dete do 6 godina (nema ležaj), gosti će boraviti u četvorekrevetnom studiju ili apartmanu a platiće cenu trokrevetnog studija ili apartmana.
PETOKREVETNI PO CENI ČETVOROKREVETNOG - pored 5 osoba od kojih je bar jedna dete školskog uzrasta (ima ležaj) može boraviti i jedno dete do 6 godina (nema ležaj), gosti će boraviti u petokrevetnom studiju, apartmanu, duplexu ili mezoneti, a platiće isti tip smeštaja za četiri osobe.
ŠESTOKREVETNI PO CENI ČETVOROKREVETNOG - U šestokrevetnim duplexima i mezonetama odobravamo čak DVA GRATISA za decu školskog uzrasta.

 
USLOVI ZA KORIŠĆENJE AKCIJE:
- Dete mora biti školskog uzrasta što se potvrđuje datumom rođenja deteta u periodu od 01.01.2001 do 01.01.2012.
- U kućama gde se strožije poštuje maksimalan broj osoba moguće je da akcija neće biti primenljiva ukoliko pored broja osoba vode i dete do 6 godina.
- U slučaju najma obračunava se cena kao da putuje broj osoba koji plaća.
- U slučaju paket aranžmana obračunava se cena kao za broj osoba koji plaća. To znači ako je cena paketa u 1/2 studiju 168 eur, a cenu u 1/3 studiju 148 eur, stranke će dobiti trokrevetni studio , ali plaćaju 168 eur * 2 jer bi tako plaćali da ih je samo dvoje. Na isti način se obračunava i za ostale tipove smeštaja.
- U slučaju da stranke idu autobusom, a nema cene paket aranžmana, gratis prevoz za jedno dete školskog uzrasta.
- Akcija se može kombinovati sa svim važećim popustima, nije definisana dinamikom plaćanja i važi u svim kućama.

 
ŽELIMO VAM DOBRE OCENE I SREĆAN ZAVRŠETAK ŠKOLSKE GODINE