Sarti Beach - Apartmani

Kuća Ammolofos - LETO 2024   

Na samo 70m od plaže u Sarti Beach-u, nalazi se kuća Ammolofos. Studiji za 2-4 osobe nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a studiji imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Postoje studiji sa pogledom na more, kao i studiji sa terasama bez posebnog pogleda koji imaju ulaz preko terase i zato su jeftiniji i cenovno izdvojeni.
 

Ammolofos

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Astra Sarti Luxury Suites - LETO 2024   

Nova luksuzna kuća nalazi se na oko 290m od najlepšeg dela peščane plaže u Sarti Beach-u. Veoma prostran kompleks gostima nudi veliko travnato dvorište sa bazenom od preko 70m2, dečijim bazenom od 12m2, roštilj i parking. U ponudi su studiji i apartmani u niskom prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatan internet. Organizovano je čišćenje studija i apartmana nekoliko puta tokom smene. Smeštaj u svakom smislu podseća na boutique hotele i opravdano je najskuplji i najtraženiji u Sartiju.

Astra Suites

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Evros - LETO 2024   

Kuća Evros se nalazi na 120m od plaže u Sarti beach-u. Studiji se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju pogled na more. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Apartmani se nalaze u prizemlju, imaju po dve spavaće sobe, s tim da jedna od soba nema prozor i zato se prodaju po povoljnijoj ceni. Odličan su izbor za porodice koje žele povoljniji apartmanski smeštaj.
 

Evros

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća F&M - LETO 2024   

Nedavno renovirana kuća F&M nalazi se u Sarti Beach-u, na samo 150m od plaže, u delu gde je ubedljivo najlepša. U ponudi su studiji za 2-4 osobe i dupleksi za do 4 osobe koji se nalaze u visokom prizemlju i prvom spratu. Jedan od dupleksa ima direktan pogled na more. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Pored standardne kuhinjske opreme gostima je na raspolaganju i mikrotalasna rerna.
Petokrevetni superior apartman sa direktnim pogledom na more nalazi se na drugom spratu u kući F&M. Potpuno nov apartman prima svoje prve goste 12.jula. Izdvaja se po opremljenosti kuhinje koja ima šporet sa 4 ringle i rernom kao i mašinu za pranje sudova i visokim frižiderom i zamrzivačem. Izdvaja se po opremljenosti kupatila sa tuš kabinom i mašinom za veš. U dnevnoj sobi se nalazi dvosed koji se pretvara u krevet na rasklapanje (širine 120 cm). U spavaćoj sobi se nalazi king size francuski krevet (širine 180 cm) i klasičan ležaj za jednu osobu. I dnevna soba i spavaća imaju svoju terasu. Pored svega navedenog izdvaja se po veoma izdašnom garderobnom prostoru gde se bez problema može raspakovati petočlana porodica jer za razliku od ostalih smeštaja ima američki plakar sa tri klizna dela kao i još jedan dvokrilni orman. Svaka soba ima TV i klima uređaj nove tehnologije Midea Breezless koji se može podesiti da klima radi bez stvaranja neprijatnog hladnog vazduha.

F&M

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Kuća Mare Monti - LETO 2024   

Kuća Mare Monti se nalazi na 190m od najlepšeg dela plaže u Sarti beach-u. U ponudi su studiji za 2 do 4 osobe, koji se nalaze u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu, kao i studiji sa galerijom za do 5 osoba koji se nalaze u prizemlju. Kuća ima SAT TV, WIFI i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Gostima je na raspolaganju korišćenje bazena koji je u dvorištu kuće.
 

Mare Monti

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 

Sarti Holidays - LETO 2024   

Novija kuća Sarti Holidays nalazi se u Sarti beach-u, na oko 50m od peščane plaže. U ponudi su studiji za dve do četiri osobe u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu i kablovski i bežični internet što ovu kuću čini najpouzdanijom po pitanju internet signala. Čišćenje je organizovano dva puta tokom boravka. Zbog kvaliteta smeštaja i lokacije ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.

sarti holidays

Pogledajte galeriju slika i video zapis OVDE

 


                    


                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA