Promene cena u određenim kućama od 21. februara

 
 
Poštovane kolege,
 
Na prvom mestu skrećemo pažnju da popusti koji su važili u okviru akcije “Napolju zima, u mislima leto” važe do kraja zime odnosno do 19. marta. Kao što smo najavili izvršene su samo promene cena u određenim kućama.
 
Koristimo priliku da Vas na ovom mestu detaljno informišemo o svim promenama cena kao i početku prodaje odredjenih kuća. Na dnu stranice se nalaze word fajlovi sa kućama koje su novootvorene ili kućama u kojima je bilo i najmanjih izmena. To će vam pomoći kako ne biste tražili promene u svim kućama, i kako biste mogli kopiranjem iz word fajlova da brzo ažurirate vaše cenovnike.
 
Na spisku koji sledi se nalaze ili kuće koji su prvi put u ponudi ili kuće koje smo ranije imali u ponudi, a do danas nisu bile u prodaji:
1. Afroditi 2 (nova kuća u ponudi u Sartiju)
2. Chrisula 2 (nova kuća u ponudi u Sartiju)
3. Katerina Resort (u Sartiju, nova kuća prvi put u ponudi od maja)
4. Pashalia (nova kuca u ponudi u Gerakiniju)
5. Sofia (deo kuće na potpuno novoj smeni sa paketima i u punoj sezoni, paketi i na staroj smeni)
6. Apartmani Metamorfozis (prodaja počinje od sajma sa novim cenama)
7. Stefania (nova smena sa paket aranžmanima i nove cene)
 
Na spisku koji sledi se nalaze kuće u kojima je došlo do promene cena:
Afroditi, Ahileas, Akis, Akis New, Alekos, Asteria, Babis, Chrisula, Dimis, Dina, Dora, Ilias, Kostas, Maria, Mihalis, Olga, Ostraco, Sarti Inn, Sartios, Sartios New, Sarti Inn, Sarti holidays, Stam Flor,Maria Kalamitsi, Basil, Flower, Flower bungalovi, Kastro, Dioskuri, Eli new , Karajanis, Triton, Zeppos, Zeppos garden, Porto Nikiti, Pomme de la Mer, Alexandra Psakoudia, Vasiliadis, Aleka i Gorgones.
U kući Alexandros je došlo do promena cena i tipova soba zato što će pogled sa najnižeg sprata biti delimično zaklonjen novoizgrađenom zgradom.
U kući Alfa Alfa novi tip cena za duplex.
 
U ostalim kućama nije bilo promena cena. Sve nove cene se nalaze na sajta i ažurne su u abakus kalkulatoru cena. Na stranici http://www.astratravel.rs/aplikacije.php preuzmite poslednju verziju.
 
Želimo vam uspešnu prodaju,
Luka Ilić
 
 
  NOVE CENE
 
Nove cene WORD
Nove cene PDF