Klimataria Beach - Kuća Ammos

Kuća Ammos nalazi se na dobro poznatoj plaži Klimataria koja spada u red najlepših i najpopularnijih na celoj Sitoniji. Studio i apartman se nalaze u visokom prizemlju i imaju direktan pogled na more. Kuća ima signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Iza kuće postoji prostor za parkiranje vozila. Gosti dobijaju besplatan set ležaljki i suncobran na korišćenje u sklopu istoimenog beach bar-a.

GALERIJA

POSLEDNJE AŽURIRANJE SLIKA: maj 2024

 

 

 

 

 

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 

DETALJI O KUĆI

Lokacija, GPS, komentar, ocena gostiju, pozicije soba... - pogledajte OVDE

PRIKAZ SMEŠTAJNIH JEDINICA

       
       

 

Prikazani tlocrti predstavljaju okviran izgled smeštajne jedinice, raspored prostorija i tipova ležaja i u 80% slučajeva odgovaraju stvarnom stanju u određenom smeštaju. Postoje slučajevi kada postoje pojedine smeštajne jedinice koje zbog svoje pozicije u samom objektu i drugih tehničkih razloga odstupaju od navedenih tlocrta.

 

DETALJI O SMEŠTAJU

Slike kreveta, frižidera i kuhinjske opreme prikazane u ovom izveštaju o opremljenosti sobe su ilustrativnog karaktera. Izgled nameštaja, dizajn i slično je saobrazan sa slikama smeštaja u kući koje možete videti u katalogu i na sajtu. Ovaj izveštaj samo govori o tipovima ležajeva i ostale opreme. Tokom vremena je moguće da će usled loma ili kvara kreveta ili opreme neki krevet ili oprema biti zamenjeni bez da o tome bude obavešten Organizator pa samim tim ni gost. Organizator u tom slučaju ostaje u obavezi samo za ugovorene usluge u smislu broja ležaja i osnovnu kuhinjsku opremu (rešo sa dve ringle i mali frižider).

 

U tabeli izaberite tip smeštaja i kliknite na broj sobe za detalje (poslednje ažuriranje MAJ 2024)

TIP SMEŠTAJA BROJ SOBE
     
     

                BROŠURE

               
                 KATALOG 2024

                  
                         PLAŽE
                  
                         IZLETI
                  
                  ISTORIJA